Vlaamse juf die C4 kreeg nadat bijverdienste als porno-actrice werd ontdekt, maakt comeback met blote kont (foto’s)

En wij zijn blij

Een tweetal weken geleden geraakte bekend dat een juffrouw uit het Oost-Vlaamse Maldegem na haar interim periode van zes weken blijkbaar niet meer welkom was op een school uit de regio. Reden hiervoor was dat er pikante filmpjes van haar de ronde deden.

Zo verdiende ze in haar vrije tijd via OnlyFans een centje bij met pikante foto’s en filmpjes. Zo kost een abonnementje per maand zo’n 9,6 dollar om alle 18+ beelden van de Vlaamse juf te zien. Op zich naar onze mening natuurlijk niets mis, we leven immers in het jaar 2021.

Sexy juf toont haar blote kont

Toen er enkele boze ouders de pikante beelden in hun handen kregen nadat deze bij de leerlingen al even de ronde deden, konden ze daar absoluut niet mee lachen. De directie had daarna blijkbaar niet meer veel keuze en haar contract werd in onderling overleg verbroken. Nochtans waren er absoluut geen klachten over haar werk als leerkracht.

De juf nam na alle commotie even een break van sociale media, maar kijk twee weken later is ze weer terug en klaar om er volledig in te vliegen. ‘I’m back, baby. Did you miss me?’, liet ze alvast aan de wereld weten dat ze klaar is om er opnieuw in te vliegen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments