Betrapt: Sean Dhondt flirt met rondborstige deelneemster (video)

Die dekselse Sean toch! Sinds meneer zijn blote torso aan Vlaanderen mocht showen in de Grote Sprong, is zijn populariteit bij de Vlaamse bakvissen nog toegenomen. In die mate zelfs dat hij het ene oneerbare voorstel na het andere krijgt en blijkbaar is hij niet vies van een avontuurtje met een kandidate… Uit recente beelden […]

Die dekselse Sean toch! Sinds meneer zijn blote torso aan Vlaanderen mocht showen in de Grote Sprong, is zijn populariteit bij de Vlaamse bakvissen nog toegenomen. In die mate zelfs dat hij het ene oneerbare voorstel na het andere krijgt en blijkbaar is hij niet vies van een avontuurtje met een kandidate…
Uit recente beelden op Youtube zou blijken dat hij met één van de kandidates van zijn nieuwe programma ‘Heb jij ze wel alle vijf?’, een talentenwedstrijd, aan de rol gaat. De kandidate in kwestie luistert naar de illustere naam Phaedra Poppe – en doet er alles aan om met haar beroemde achternaamgenote geassocieerd te worden, als we op haar decolleté mogen afgaan.

Hieronder kan je de twee video’s zien die clandestien van hun ontmoetingen gefilmd zien, daaronder vind je wat meer uitleg over wie die Phaedra Poppe precies is en wat ze met Sean Dhondt heeft uitgestoken!

Alhoewel we wel van het betere smeuïge verhaal houden, blijken de video’s niet helemaal echt te zijn. Ze werden opgenomen voor het theaterproject ‘Heb jij ze wel alle vijf?’ dat draait rond kansarmoede en sociale uitsluiting en in dat kader werden deze fragmenten opgenomen. Vlaamse bakvissen kunnen dus opgelucht ademhalen, Sean is voorlopig nog niet écht betrapt. Maar wat niet is, kan nog komen!

Wie meer wil weten over de theaterproductie, kan terecht op de website www.hebjijzewelallevijf.be (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.