Deze man wordt elke dag gedwongen door zijn vrouw om met zijn schoonzus te slapen

Maak dat mee

In Amerika heb je toch wel enkele programma’s die je kan categoriseren onder de term ‘vreemd’. Zo is er een reality programma dat Extreme Sisters heet en gaat over zussen die wel een heel sterke band hebben. Maak namelijk kennis met Brooke en Baylee die in hun jeugdjaren altijd in hetzelfde bed hebben geslapen. Jawel, zelfs toen ze tieners en jonge twintigers waren.

Gezellig met de schoonzus in bed

Brooke vertrok echter uit het ouderlijk huis toen ze haar nu echtgenoot Denver leerde kennen. Beide gingen gezellig samenwonen, maar dan kwam er nog een addertje waar Denver niet echt op voorbereid was. Niet veel later kwam zijn lieftallige echtgenote Brooke namelijk met het nieuws dat haar zus bij hen een tijdje zou komen wonen.

Het nieuws dat je constant met je schoonzus moet samenwonen, is wellicht al niet fantastisch maar het ging blijkbaar nog een stukje verder. Wat blijkt nu? Brooke en Baylee willen nog altijd samen slapen dus komt zus Baylee constant gezellig bij het getrouwde koppel mee in bed slapen.

Denver is hier dan weer absoluut niet gelukkig mee. Niet alleen kan hij nu constant op zijn kin kloppen, maar zelfs wanneer hij geen toestemming geeft, komt Baylee toch ‘s nachts stiekem mee in hun bed kruipen. Het feit dat zijn schoonzus ook nog eens altijd in het midden komt liggen, helpt niet voor de arme kerel. Constant het lichaam van je schoonzus voelen, zal ongetwijfeld behoorlijk ongemakkelijk zijn.

Brooke vindt dan weer dat haar man Denver niet moet klagen en zagen: “Je raakt ze ‘s nachts toch amper tot niet aan. Dit bed is gewoon meer dan groot genoeg voor die personen.”

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments