Huiveringwekkend: free climber hangt 390 meter boven Dubai en beseft dan dat alles onder het vet zit Entertainment
Huiveringwekkend: free climber hangt 390 meter boven Dubai en beseft dan dat alles onder het vet zit
Entertainment

Huiveringwekkend: free climber hangt 390 meter boven Dubai en beseft dan dat alles onder het vet zit

Een ‘free climber’ die 390 meter boven Dubai klom, was verrast toen hij ontdekte dat de gigantische kraan die hij had beklommen, bedekt was met vet. Hij zei dat zijn handen en voeten uitgleden op alles wat hij aanraakte. YouTuber ‘Nuisance’, alias de 21-jarige Adam Lockwood, plaatste onlangs een video met de titel 'Hanging off the tallest crane in Dubai (390m) after getting caught', waarin hij uitlegt hoe hij aanvankelijk werd tegengehouden toen hij zich een weg naar boven probeerde te banen - maar erin slaagde een alternatieve route te vinden.

Acht keer trappen wisselen

In de video legt hij uit: "Ik wilde geen 77 verdiepingen omhoog lopen in de hitte van 45 graden. Ik dacht niet dat er iemand in de lift zou zijn. Plots begon er iemand tegen me te schreeuwen in het Arabisch. Ik gebruikte Google Translate om uit te leggen dat ik aan het werk was en iets vergeten was (natuurlijk niet waar, maar het is altijd het proberen waard), dus stuurde hij me de trap af, in mijn eentje.”

"Hij liet me de trap zien, keek toe hoe ik een verdieping naar beneden liep en vertrok. Ik ging naar het tegenoverliggende trappenhuis en liep verder naar boven. Het werkte!" gaat hij verder. Terwijl Nuisance omhoog liep, kon hij om de paar verdiepingen arbeiders horen en moest in de loop van twee uur acht keer van trappenhuis wisselen. "Toen ik de top bereikte, realiseerde ik me dat ik maar één GoPro-batterij had meegenomen, en die stond op 20 procent, wat betekent dat ik maar een paar minuten kon filmen” legt Nuisance uit.

Geen woestijnstof…

De YouTuber begon vervolgens met de nagelbijtende beelden van zichzelf te filmen terwijl hij op het bouwwerk klom. Op een gegeven moment bungelde hij aan één hand, voordat hij zijn benen over een balk gooide en ondersteboven hing. Hij liet de camera ook zijn vuile handen zien, nadat hij aanvankelijk dacht dat het gewoon woestijnstof was - om zich later, toen de zon opkwam, te realiseren dat de stangen van de kraan bedekt waren met vet. Hij sloot de video – die je hieronder kan bekijken – af door buiten adem te zeggen: "Wow, dat doe ik niet nog een keer. Op mijn leven, ik doe dat niet nog een keer."(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties