Internet door het dolle heen nadat YouTube-Idioot Logan Paul in de WWE-ring werd vernederd

Logan werd vernederd

Wij zitten niet dagelijks te kijken naar de meest populaire YouTubers, maar er zijn er twee heren die we echt niet kunnen uitstaan. Maak kennis met Logan en Jake Paul. Wonderbaarlijk genoeg hebben beide heren respectievelijk 22 en 20 miljoen abonnees op YouTube, maar net zoals honderden miljoenen mensen vinden wij Jake en Logan gewoon complete idioten.

Logan wordt op zijn plaats gezet

Zo zijn Jake en Logan vooral bekend omdat ze mensen steeds belachelijk willen maken en er ook een sport van maken om geld te verdienen aan hun naïeve fans. Tegenwoordig zijn ze zelfs ‘professionele’ boksers zoals ze het zelf graag noemen. Dat houdt in dat ze voor enkele miljoenen euro’s de ring in stappen en het tegen andere YouTubers opnemen.

Logan was nu uitgenodigd om mee te doen in Wrestlemania 37. Voor alle duidelijkheid, we beseffen maar al te goed dat alles in de WWE in scène is gezet. Dat neemt echter niet weg dat de WWE, vooral in Amerika, absurd populair is.

Logan mocht opdraven in een worstelmatch, maar werd net zoals in het echt ook als die YouTube-eikel neergezet die het iets te hoog in zijn hoofd heeft. Hem gevloerd en vernederd zien worden, deed in ieder geval de WWE-fans ontzettend hard juichen.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Larry laffer
1 maand geleden

Dat zulke paljassen 20 miljoen volgers hebben is weer maar eens een bewijs dat de mensheid stilaan achterlijk aan het worden is.