Ivan vertelt over zijn eerste keer rollebollen met Bachelorette Elke Clijsters: ‘Spectaculair!’

De liefde was kort maar wel heel krachtig

Wekenlang heeft Vlaanderen gevolgd hoe Elke Clijsters op zoek ging naar haar perfecte man. Django, topfavoriet en chouchou van de gemiddelde Vlaming, ging er al een week eerder uit. Het was dus even afwachten wie Elke ging kiezen gisteren. De Limburgse koos uiteindelijk voor Ivan. Al had ze wel bang dat door het leeftijdsverschil de nieuwe relatie niet zou blijven duren.

Het bleken profetische woorden te zijn want de nieuwe relatie heeft amper 2 maanden geduurd. Sommige mensen zeggen dat Ivan enkel maar heeft meegedaan om beroemd te worden want hij deed enkele jaren geleden ook al mee aan een ander datingprogramma. Toenmalig was dat om Pommeline aan de haak te slaan.

Spannend nachtje in hotel was iets te vroeg

Het kan natuurlijk perfect dat Ivan wel stapelzot was van Elke en dat hij er ook een succes van wou maken. Ivan vertelde achteraf immers dat hij het echt oprecht meende. Waar hij ook nog over vertelde was zijn eerste nacht met Elke. Blijkbaar had de productie al onmiddellijk een chique hotelkamer voorzien na de laatste aflevering, maar Elke wou begrijpelijk eerst even op adem komen voor ze er meteen invloog: “Na de ontknoping had de productieploeg voor ons een hotelkamer geboekt. Maar die avond wilde ik eerst even alleen naar huis. De dag nadien is Ivan bij mij thuis gekomen.”

Volgens de 30-jarige Ivan was de volgende dag hun eerste nacht samen alvast echt memorabel. De chemie in de slaapkamer was blijkbaar schitterend, maar al het overige naast de spannende nachten was blijkbaar dan toch geen match.

‘Spectaculair en ongelofelijke chemie’

“Onze eerste nacht samen was spectaculair. Op fysiek vlak was er een ongelooflijke chemie tussen ons. De eerste weken zaten we op een wolk in onze bubbel, het voelde heel goed aan. Maar niet veel later drong het besef door dat we toch te verschillend zijn en als koppel niet bij elkaar passen. Elke en ik hebben nooit ruziegemaakt, maar als we het over de toekomst hadden, ontstonden er strubbelingen.”

Tijdens de opnames zei Ivan dan weer altijd dat hij een flexibele jongen was. Hij was eventueel zelfs bereid om naar Limburg te verhuizen voor de Bachelorette van 2021, maar toen het programma achter de rug was, zag hij dat toch plots niet meer zitten. Te ver weg van zijn vrienden en familie, maar dat wist je al op voorhand zouden wij dan denken:

“Na de opnamen brak een heel mooie periode voor ons aan, maar dan kom je terug in de realiteit en merk je dat onze levens best verschillen. Ook door corona hebben we het moeilijk gehad. We konden elkaar soms een hele tijd niet zien en dat was zwaar en frustrerend. Dat ik niet naar Limburg wil verhuizen, heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Weet je, ik vond het niet erg om een uur van Brussel naar Hasselt te rijden, maar daar gaan wonen? Nee, ik zie dat niet zitten. Ik werk in Brussel en wil liever een huis in de buurt van mijn familie en vrienden kopen, zie je.”

Elke is dus nog steeds single en op de markt. Als je onderstaande foto’s bekijkt dan denken we in ieder geval dat er heel wat Vlaamse mannen in de rij staan. Een tweede seizoen dan maar van The Bachelorette: Elke Clijsters?

Bron: Zita.be
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments