Leuvense die geen man vindt, trouwt met zichzelf

Nancy Baens (29) uit Oud-Heverlee had zich voorgenomen om voor haar 30ste te trouwen. Maar nu de tijd dringt en ze zonder man zit, trouwt ze dan maar met… zichzelf. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Dat het Nancy menens is, blijkt uit de voorbereiding. De koets met paarden is besteld en de feestzaal afgehuurd. Ook de […]

Nancy Baens (29) uit Oud-Heverlee had zich voorgenomen om voor haar 30ste te trouwen. Maar nu de tijd dringt en ze zonder man zit, trouwt ze dan maar met… zichzelf. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Dat het Nancy menens is, blijkt uit de voorbereiding. De koets met paarden is besteld en de feestzaal afgehuurd. Ook de trouwring en huwelijksreis ontbreken niet. “Ik heb altijd gezegd dat ik voor m’n dertigste zou trouwen. Dat is over een maand. Maar zo snel nog een partner vinden wordt moeilijk. Dus trouw ik met mezelf”, zegt ze in de krant.

Vrijgezellenfeest

Afgelopen weekend vierde ze haar vrijgezellenfeest. De trouw staat gepland voor 21 september. “Ik heb wel al een paar relaties gehad, maar die zijn niet goed afgelopen. Dus heb ik beslist om gewoon met mezelf in het huwelijk te treden”, klinkt het.

MCe, archieffoto

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments