Naakte Ann Ceurvels bekent: “Ik ben biseksueel” (video)

De actrice mag dan we getrouwd zijn met een man, maar ook met een vrouw zou ze zich goed voelen: als ze honger heeft lust ze zowel banaan als pruim. O ja, en we zagen haar ook nog eens naakt.Korte tijd geleden wist Ann Ceurvels ons nog te vertellen dat ze seksueel bejaard is. Al […]

De actrice mag dan we getrouwd zijn met een man, maar ook met een vrouw zou ze zich goed voelen: als ze honger heeft lust ze zowel banaan als pruim. O ja, en we zagen haar ook nog eens naakt.

Korte tijd geleden wist Ann Ceurvels ons nog te vertellen dat ze seksueel bejaard is. Al bedoelde ze daar niet mee dat ze niet meer actief is. In de jaren negentig was Ann nog een sekssymbool, maar sinds ze de veertig passeerde kwam ze nog maar weinig aan de bak als actrice. “Plots blijk je te oud om nog een jonge vrouw te spelen. Tegelijk ben je ook weer niet oud genoeg om een moeder van volwassen kinderen te zijn.”

Intussen is daar verandering in gekomen: in de nieuwe reeks van Aspe speelt ze het liefje van Herbert Flack. Ook in de reeks ‘Salamander’ speelt ze een prominente rol. Eentje waarin ze zelfs de naakte toer op ging, zoals u in de video onderaan kunt zien. Maar wat deed Ann Ceurvels ondertussen?

Boeken schrijven. Erotische boeken. Thrillers waaruit ze ook voorleest. De verhalen zijn dan nog eens uit het leven gegrepen ook: “In ‘Moi Non Plus’ vertel ik over een buurmeisje. Nicky, bijvoorbeeld. Over hoe we als kind onschuldige seksspelletjes beleefden en dertig jaar later opnieuw afspreken.”

Dat ze biseksueel is vindt ze de normaalste zaak van de wereld: “Veel mensen hebben hun eerste ervaring met iemand van hetzelfde geslacht”, zo zegt ze in Dag Allemaal. “In 2001 ben ik daar voor de eerste keer mee naar buiten gekomen, nadat ik een vrijscène speelde met Pascale Bal. Weet je, voor mij is biseksualiteit de normaalste zaak van de wereld. In de liefde gaat het om een persoon: of het nu een man of een vrouw is maakt niet uit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.