Nieuw werk Bob Dylan op komst

Rockicoon Bob Dylan heeft een nieuwe cd in de pijplijn zitten, die eind april in de rekken zou moeten liggen. Met die nieuwe plaat staat de teller voor de 68-jarige singer-songwriter op 33 studio-albums. De cd zal volledig uit nieuw werk bestaan. Aanvankelijk zou Dylan één nieuwe song schrijven voor de soundtrack van de film […]

Rockicoon Bob Dylan heeft een nieuwe cd in de pijplijn zitten, die eind april in de rekken zou moeten liggen. Met die nieuwe plaat staat de teller voor de 68-jarige singer-songwriter op 33 studio-albums.

De cd zal volledig uit nieuw werk bestaan. Aanvankelijk zou Dylan één nieuwe song schrijven voor de soundtrack van de film My Own Love, maar dat moet hem goed bevallen zijn, want hij werkte meteen door aan genoeg nieuwe nummers voor een heel album.

En met doorwerken bedoelen we ook doorwerken, want Dylan schreef en arrangeerde de songs in enkele weken en nam ze in één adem ook meteen live in de studio op.

De titel van de nieuwe plaat moeten we je voorlopig schuldig blijven, maar dat maken we goed zodra er meer te melden valt. (RV)

Leave a Reply

Your email address will not be published.