Penelope Cruz (37) krijgt broertje of zusje

Ja hoor, u leest het goed. De inmiddels 37-jarige actrice krijgt binnenkort een broertje of een zusje. Haar vader Eduardo (59) besloot dat hij zijn 22 jaar jongere vrouw zijn liefde wou bewijzen met een baby, ondanks zijn leeftijd. Het kind zal slechts een jaar jonger zijn dan Penelopes eerste zoontje. Eduardo en Carmen (37) […]

Ja hoor, u leest het goed. De inmiddels 37-jarige actrice krijgt binnenkort een broertje of een zusje. Haar vader Eduardo (59) besloot dat hij zijn 22 jaar jongere vrouw zijn liefde wou bewijzen met een baby, ondanks zijn leeftijd. Het kind zal slechts een jaar jonger zijn dan Penelopes eerste zoontje.

Eduardo en Carmen (37) zijn inmiddels al acht jaar samen en gezien de leeftijd van de man leek het hen het geschikte moment om samen nog een baby te krijgen. De uk wordt voor de vader van Penelope al zijn vierde kindje. Hij kreeg met zijn ex-vrouw Encarna naast Penelope nog twee andere kinderen, Monica en Eduardo (die zich ondertussen de vriend van Eva Longoria mag noemen).

Als de man zijn baby-skills al zou verleerd zijn, dan kan hij vast en zeker rekenen op de hulp van zijn bekende dochter. Zij kreeg begin dit jaar nog een baby met acteur Xavier Bardem. Hun zoontje Leo zal dus een in klap een oom krijgen die ook nog eens zijn speelkameraadje is. (HH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments