“Staat hier WC op? Moete op mijne kop kakken?” (video)

Voor wie het zou gemist hebben: gisteren was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Foute vrienden’ te zien op 2BE. Vorig jaar lachten we ons al een breuk met hun stoten, maar het nieuwe seizoen werd aangekondigd als het ‘serieus fout seizoen’. En dat hebben we geweten. Jeron, die uiteindelijk de verliezer werd […]

Voor wie het zou gemist hebben: gisteren was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Foute vrienden’ te zien op 2BE. Vorig jaar lachten we ons al een breuk met hun stoten, maar het nieuwe seizoen werd aangekondigd als het ‘serieus fout seizoen’. En dat hebben we geweten.
Jeron, die uiteindelijk de verliezer werd van de aflevering, mocht in een berenpakje de supporters van Wilrijk-Beerschot gaan entertainen, wat voor een Antwerp-supporter zoals Jeron is, een hel moet zijn. Maar het hoogtepunt van de aflevering was misschien toch wat de Foute Vrienden Thomas Smith lapten.

Vorig jaar hadden ze hem al een keer liggen door tussen de normale, toevallige medespelers een acteur te steken die het grapje niet kon smaken. Deze keer gingen ze nog een stapje verder: de acteur die deze keer Thomas Smith moest beetnemen, was van een nog zwaarder kaliber én nog slechter gezind.

De blikken op het gezicht van Smith spreken boekdelen, zoals je in het onderstaand videootje kan zien. Wij hebben alvast onze digirecorder geprogrammeerd voor de volgende aflevering! (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.