Straatrace met haast onbetaalbare Ferrari eindigt dramatisch (video)

Racen is kicken, behalve als het foutloopt en je in enkele seconden tijd een fortuin kwijt bent. Tja, de risico’s van ’t leven, zeker?Twee heren nemen het tegen elkaar op in Dubai. De ene heeft een Nissan R35 GT-R Alpha 7 AMS Performance, de andere een Ferrari F12 Berlinetta van 275.000 euro. Behoorlijk interessant duel […]

Racen is kicken, behalve als het foutloopt en je in enkele seconden tijd een fortuin kwijt bent. Tja, de risico’s van ’t leven, zeker?
Twee heren nemen het tegen elkaar op in Dubai. De ene heeft een Nissan R35 GT-R Alpha 7 AMS Performance, de andere een Ferrari F12 Berlinetta van 275.000 euro. Behoorlijk interessant duel dus, zo op het eerste zicht. Dat ís het aanvankelijk ook, tot de Ferrari-racer een veel tragere voorligger ziet opduiken en hij bezwijkt van de stress.

Resultaat? Een ongewenste ontmoeting met de betonnen muur ernaast. Beetje vreemde keuze, aangezien het linkerbaanvak vrij was en hem dus een serieuze financiële kater had kunnen besparen. Maar dan hadden wij het verhaal natuurlijk niet zo mooi in beeld… (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments