Superster en zangeres Lily Allen komt met eigen seksspeeltje: ‘Ik masturbeer, jij toch ook?’

Met een 100% orgasme-garantie

De 35-jarige Lily Allen is ongetwijfeld geen onbekende meer voor de meeste mensen. Met heel wat gigantische hits zoals ‘Fuck You’ kan je haar ondertussen gerust een wereldster noemen. Dat sterren zoals Lily niet veel anders zijn als andere mensen bewijst ze vandaag.

Lily Allen stelt eigen seksspeeltje voor: 100% garantie op orgasme

In samenwerking met Womanizer komt ze nu met haar eigen seksspeeltje: The Liberty. Lily masturbeert blijkbaar volop en dat is normaal en ok en ze zou willen dat alle dames (en heren) gewoon van zichzelf zonder schaamte kunnen genieten.

“Met trots kondig ik mijn eigen seksspeeltje aan: The Liberty. Vrouwen zouden zich niet hoeven te schamen over hun seksualiteit. We verdienen het om onze pleziertjes te hebben. Hopelijk kan dit kleine speeltje je daarbij helpen”

Deze Liberty is een zogenaamde ‘luchtdruk vibrator’ die zuigt en stimuleert via impulsen in 6 intensiteitsniveaus. De Womanizer Liberty garandeert overigens een indrukwekkende 100% orgasme-garantie.

Voor de nieuwsgierigen: Foto’s, meer info en ‘The Liberty’ vibrator kan je hier kopen

Dames weten dus weer wat te kopen voor zichzelf en mannen die punten willen scoren bij vrouwlief zullen met dit seksspeeltje ongetwijfeld ook een perfect cadeau in huis halen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments