Tattoo-model dat door sommigen ‘lelijk’ wordt genoemd, slaat terug met megapikante foto’s

Zijn jullie fan of niet?

Een vrouw die van top tot teen getatoeëerd is, heeft de nare dingen onthuld die bepaalde mensen tegen haar zeggen. Julia Nino, uit Virginia, Amerika, liet 12 jaar geleden haar eerste tattoo zetten en heeft sindsdien gestaag gewerkt aan haar ‘bodysuit’. De 34-jarige heeft zelfs haar hoofd, onderkant van haar voeten en genitaliën laten tatoeëren en er zijn geen tekenen dat ze het rustiger aan gaat doen.

Huid aanraken

Hoewel het OnlyFans-model dol is op al haar tattoos, krijgt ze af en toe vervelende opmerkingen van vreemden. Aan The Daily Star zegt ze: “Ik krijg veel soorten reacties van mensen. Sommigen staren alleen maar, anderen zijn echt nieuwsgierig en vragen me openlijk naar mijn tatoeages, ze raken zelfs mijn huid aan alsof ze verwachten dat die anders aanvoelt dan die van hen. Ik sta er altijd voor open om vragen te beantwoorden of te reageren op opmerkingen die mensen over mijn uiterlijk hebben.”

Negatieve opmerkingen

Hoewel ze niet al te veel negatieve opmerkingen heeft gekregen, heeft ze wel te maken gehad met een handvol mensen die minder beleefd waren. Sommigen hebben haar zelfs vergeleken met een ‘getatoeëerde prostituee’. “Twee meisjes liepen me een keer in de winkel voorbij en ik hoorde ze praten over mijn uiterlijk en hoe smerig ik eruitzag” zegt Julia. “Een oudere man kwam naar me toe en zei: ‘Als kind betaalde ik geld om mensen zoals jij te zien’”.

Zelfexpressie

Julia krijgt ook soms negatieve reacties op de social media, waar mensen zich nog minder inhouden. “Iemand vertelde me een keer dat ik zelfmoord zou moeten plegen omdat ik er zo lelijk uitzie, of dat er een schroefje bij me los zit, of dat ik een verknipte jeugd moet hebben gehad”, vertelt ze. Julia laat deze opmerkingen haar echter niet raken, want haar tattoos zijn een positieve vorm van zelfexpressie, zegt ze zelf.

Pikante foto’s

“Het is voor mij een grote oefening in overgave, acceptatie en het omarmen van spirituele kracht. Sommige motieven hebben veel betekenis voor me. Maar ik laat me vooral tatoeëren voor de ervaring. De kunst is slechts een bijproduct van die ervaringen”  legt ze uit. Wij namen eens een kijkje op haar Instagram-account en stelden vast dat Julie er ook van houdt om heel pikante foto’s te delen. Hieronder een greep uit het aanbod…

(Bron: The Daily Star)