Dit unieke ‘seksappartement’ staat te koop voor een heel stevige prijs

Wanneer je iets wil om mee op te scheppen

In het Nederlandse Haarlem staat er een bijzonder appartement te koop. Een zogenaamd seksappartement zeg maar. Niet alleen een plaats waar je afspreekt met je scharrel, minnares of vrouw, maar daadwerkelijk een appartement met een heel bijzonder uitstraling.

Uniek seksappartement

Eigenares en kunstenares Willemijn de Lint heeft namelijk van het appartementje een echt pikant kunstwerk gemaakt. Zo staan de muren vol met prachtige tekeningen van vrouwen met wel heel grote, blote boezems en op het plafond vind je ook heel wat dildo’s.

Daarnaast zijn de lichten zo gemaakt om extra seks uit te stralen en het overige zoals de badkamer en keuken is ook behoorlijk luxueus en seksueel gemaakt. De gemeente wil echter niets meer weten van het appartement omdat Willemijn de kamer vaak verhuurde aan hitsige koppeltjes dus besloot ze om deze te koop te zetten.

Hoewel het appartement er fantastisch uitziet en misschien het ideale stekje is om je eigen seksfantasie te beleven, zal je toch diep in de buidel moeten tasten. Zo is dit seksappartement slechts 44m2 groot, maar wordt er wel 300.000 euro gevraagd.

Wees er overigens snel bij want de advertentie voor het appartement is maar liefst al 110.000 keer bekeken op drie dagen. Mensen zijn duidelijk gefascineerd door de blote borsten op de muur.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments