Vraag aan ‘Di Poepo’: “Zedde goa ne politieker, of nen boswachter?” (video)

De premier vond het niet nodig aanwezig te zijn op de voorstelling van de Belgacom-CEO, maar twee panda’s verwelkomen, da’s belangrijk! Wie gisteren niét met z’n kop in ‘t zand heeft gezeten heeft ongetwijfeld wel gehoord van die twee zwart-witte beren die ons land zijn binnengekomen. Hao Hao en Xing Hui. Het leken wel staatshoofden […]

De premier vond het niet nodig aanwezig te zijn op de voorstelling van de Belgacom-CEO, maar twee panda’s verwelkomen, da’s belangrijk!

Wie gisteren niét met z’n kop in ‘t zand heeft gezeten heeft ongetwijfeld wel gehoord van die twee zwart-witte beren die ons land zijn binnengekomen. Hao Hao en Xing Hui. Het leken wel staatshoofden toen de beesten aankwamen op Zaventem. En Di Rupo, gewapend met een teddybeer, kon daar natuurlijk niet op ontbreken.

Dat is ook de Bear Grills van Antwaarpe niet ontgaan! De wie van watte? Inderdaad, hij is nog niet razend populair, maar daar zou zijn laatste filmpje wel eens verandering in kunnen brengen. In tegenstelling tot de vraatzuchtige beesten, neemt deze kerel geen blad voor de mond.

Al rijdend in een BMW, met een halve sigaret in de mond, maakt hij brandhout van Di Rupo’s pandaverhaal. En dat allemaal zonder enig verpinken: (RVH)

Leave a Reply

Your email address will not be published.