Weekje logeren in deze villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez? Dat is 28.500 euro per week (foto’s)

Niet goedkoop

Ergens in de loop van dit jaar komt er een gloednieuwe seizoen van De Verhulstjes na het gigantische succes van het eerste seizoen. Deze keer speelt deze zich niet af in Oostduinkerke, maar in het buitenverblijf van Gert Verhulst in Saint-Tropeze. Een prachtige villa op een perceel van maar liefst 2.500 m2.

28.500 euro per week

Indien je de centjes hebt, kan je deze megavilla ook een weekje huren. De bewoonbare oppervlakte is zo’n 350m2 en daar krijg je een prachtige master suite en drie andere grote kamers voor. Er zijn daarnaast ook twee badkamers aanwezig. De living lijkt dan weer net geen balzaal. Er is trouwens ook nog een studio met twee extra slaapkamers.

Het stevige prijskaartje betaal je natuurlijk vooral voor het waanzinnige uitzicht. Op de verschillende terrassen heb je een fantastisch zeezicht en ook aan het grote zwembad is het duidelijk de moeite om eens goed rond te kijken. Kers op de taart voor de sportievelingen is dat er ook een fitness aanwezig is.

Indien je interesse hebt dan kost je dat een slordige 28.500 euro per week. Er wel plaats genoeg dus je kan die prijs door 10 mensen delen. Al noemen wij dat zelfs met 10 nog steeds een peperdure vakantie. Hieronder zie je enkele foto’s, maar als je er meer wil zien of misschien zelfs wil boeken, dan kan je dat hier doen.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
kmk
1 maand geleden

Waar zit Samson op deze foto’s? Die heeft toch voor de helft ingestaan voor dit stulpje?