YouTuber Mr Beast gaf 2 miljoen dollar uit voor deze waanzinnige ‘real life’ Squid Game (video)

Dit wordt één van de meest bekeken filmpjes van 2021 op YouTube

De tv-hype van 2021 was ongetwijfeld de Zuid-Koreaans Netflix-serie Squid Game. De immens populaire YouTuber Mr Beast besloot om mee te gaan met de hype een echte versie van de 6 spellen uit Squid Game na te maken. Hij spaarde hierbij kosten noch moeite en gaf maar liefst 2 miljoen dollar uit aan sets, kostuums, materiaal en andere zaken om alles zo getrouwd mogelijk te maken.

Squid Game perfect nagemaakt voor 456 deelnemers

Kers op de taart was dat hij daadwerkelijk 456 willekeurige mensen heeft uitgenodigd om mee te doen in zijn versie van Squid Game. Dat er voor heel veel geld te spelen was, is een understatement. De winnaar mocht naar huis gaan met maar liefst 456.000 dollar. Dit hele geheel maakt dit één van zijn duurste video’s ooit.

Het is niet de eerste keer dat de YouTuber Mr Beast mensen tegen elkaar laat strijden voor gigantisch veel geld, maar deze keer heeft hij duidelijk alle registers open gesmeten. Er kwam zelfs behoorlijk wat technologie bij kijken om alles zo hard op de serie te laten lijken. Het enige verschil is dat er geen doden zijn gevallen.

Het resultaat mag er in ieder geval echt wel zijn en is behoorlijk indrukwekkend. De gehele video zie je hieronder en duurt 25 minuten. Pak dus even wat popcorn en erbij en geniet van (een soort van) nieuwe aflevering van Squid Game.

Als je ook Squid Game met je vrienden wil spelen: hier vind je tegenwoordig gigantisch veel verkleedkledij.