‘Amazon lekt 4 (!) verschillende PlayStation 5-consoles en de prijs is duurder dan gedacht’

Zouden jullie dit te duur vinden?

Morgen is de grote PlayStation 5-reveal. Tijdens dit online evenement dat om 22u00 van start gaat, zullen we sowieso de onthulling van heel wat PlayStation 5-games zien. Het zou kunnen dat Sony morgen de console zelf toont en alsook de prijs eindelijk officieel onthuld, maar dat is nog niet zeker.

Amazon zet plots 4 PS5 pre-order pagina’s online en 118 PS5-games

Op Twitter liet Wario64 en een andere gebruiker weten dat er een grote lek lijkt te zijn op Amazon UK. Zo hadden ze meer dan 100 pre-order pagina’s online gezet voor PlayStation 5-games van verschillende uitgevers. Dat zijn er natuurlijk behoorlijk wat om gewoon als foutje beschouwd te worden. Al werden de pagina’s ook al snel weer opnieuw offline gehaald

Daarnaast was het plots ook mogelijk om reeds een pre-order te plaatsen voor verschillende PlayStation 5-modellen. Het zou hier om de volgende versies gaan:

  • PlayStation 5 500GB
  • PlayStation 5 825GB
  • PlayStation 5 1TB
  • PlayStation 5 2TB

De 2TB versie zou zo’n 599 pond kosten, snel omgerekend is dat 673 euro. Toch een behoorlijk bedrag natuurlijk. Vandaar dat ze misschien met meerdere modellen komen om de prijs toch wat te kunnen drukken voor sommige gamers.

Of het hier daadwerkelijk om een foutje gaat van de retailer Amazon of dat Sony inderdaad met meerdere PS5-consoles zal komen, weten we hopelijk morgenavond. Neem dit gerucht voor nu dus met wat korreltjes zout.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments