Bol.com komt met goed nieuws voor gamers die nog een PlayStation 5 zoeken

Kan je eindelijk een PS5 kopen?

Er zijn wereldwijd reeds enkele miljoenen PlayStation 5-consoles verkocht, maar er heerst nog steeds een gigantisch tekort. Het is nu dan ook wachten op nieuwe stock, maar dat zou er veel sneller kunnen zijn dan we denken.

Zo komen er berichten binnen van verschillende retailers dat er deze week en volgende week nieuwe stock verwacht wordt in heel wat Europese landen. Ook ons lokaal Media Markt-filiaal gaf gisteren aan de telefoon aan dat ze een nieuwe stock verwachten in de komende anderhalve week.

Bol.com komt met goed nieuws voor pechvogels

Ook webwinkel Bol.com komt met goed nieuws. De mega online retailer zou elke keer de grootste stock krijgen voor België en Nederland. Begin en midden december kregen zij onder andere een redelijk grote levering binnen die na amper 5 minuten alweer was uitverkocht. Het ging zelfs zo hard en snel dat er teveel consoles werden verkocht.

Zo waren er heel wat mensen die betaald hadden voor hun nieuwe PS5-console, maar vervolgens een bericht kregen dat ze hun geld terug zouden krijgen omdat ze toch niet bij de gelukkigen waren. Deze pechvogels worden nu massaal gemaild door Bol.com om te vertellen dat zij als eerste er bij zullen zijn bij de volgende levering.

Wie dus een mail heeft ontvangen, komt op een speciale lijst voor de PlayStation 5. Wanneer de nieuwe voorraad binnenkomt bij bol.com krijgen deze mensen als eerste de mogelijkheid om de PS5 te kopen. Er wordt al gesproken van 19 januari bij Bol.com, maar het zal afwachten zijn of er vanaf die dag (of vroeger) daadwerkelijk een nieuwe voorraad zal zijn.

Zo ben je zeker van je PS5 bij Bol.com

Indien je een grote kans wil hebben om bij de volgende PS5 levering een console te kopen, zorg dan dat je via Bol.com een alert hebt aanstaan voor deze pagina en zet ook een alert aan op de pagina voor de PS5 Digital Edition indien je deze editie eventueel zou willen. Als je deze waarschuwing hebt aanstaan, krijg je een mail wanneer zij nieuwe PS5-consoles online zetten.

Wees er wel snel bij, want vorige keer waren alle consoles verkocht 4 minuten nadat dit mailtje werd uitgestuurd.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments