De PlayStation 5 gekte is er en dat wordt door sommige mensen echt heel hard uitgebuit

Er alles aan doen om mensen uit te persen

Sinds gisteren is de PlayStaton 5 te koop in de Verenigde Staten en ook concurrent Xbox Series X is sinds deze week in ons land. Wij krijgen in Europa volgende week pas de PS5. Het is echter duidelijk dat er een grote schaarste is aan consoles. Zo is de vraag gigantisch veel hoger dan het aanbod.

PS5-consoles worden aan woekerprijzen verkocht

Het ziet er dan ook naar uit dat als je bij de pechvogels bent die nog geen console heeft kunnen pre-orderen dat je tot 2021 geduld zal moeten hebben. Dat er ook heel wat gamers dit uitbuiten, is een understatement.

Zo zijn er mensen die er alles aan doen om PS5-consoles massaal op te kopen. Hierna verkopen ze deze aan absurde woekerprijzen en aangezien de vraag zo groot is, zijn er genoeg gamers die zo zot zijn om soms zelfs het dubbele van de winkelprijs te betalen. In onderstaande video zie je alvast zo’n idioot die voor meer dan 10.000 euro PS5 en Xbox Series X-consoles heeft gekocht.

De geweldige DualSense PS5 controller kan je nu al wel kopen: deze kan je hier bestellen.

Dit weekend verschijnt onze PlayStation 5-special overigens waar we uitgebreid vertellen over de console, de controller en de games. Maar bekijk ondertussen al zeker onze leuke PS5-fotoshoot met de Clint-babe.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments