Deze 6 seksspeeltjes zou elke man eigenlijk moeten proberen in zijn leven

Jawel, ook mannen gebruiken seksspeelgoed

We zitten nog sowieso enkele weken thuis dus misschien is het wel eens tijd om iets nieuw te proberen. Over seksspeeltjes voor mannen wordt er vaak niet al te veel gepraat. Bijzonder want voor dames heb je gigantische feestjes met tientallen vibrators en dildo’s. Een feestje waar 20 mannen bij elkaar zitten om naar een kunstvagina te kijken, zien we nog niet snel gebeuren.

68% van de mannen zou zelfs nog nooit een seksspeeltje hebben gebruikt. Dat neemt niet weg dat er ook heel wat genotsspeelgoed voor mannen bestaat. Wij sommen de 6 meest populaire op. Sommige zou je volgens gebruikers zeker eens geprobeerd moeten hebben. Je weet niet wat je mist zo blijkt:

6. De stofzuiger

Eigenlijk ontzettend gevaarlijk en het is dus niet al te slim om een stofzuiger je fluit te laten afzuigen, maar het wordt toch nog zeer vaak gedaan. Maar liefst 5% van de mannen zou al eens ‘pijpbeurt’ hebben gekregen van een stofzuiger.

Hier vind je een prachtige collectie aan stofzuigers voor moest je een gek idee krijgen.

5. Vibrerende prostaat-masseerder 

Je kan wellicht al wel gokken voor wat dit ‘toestel’ dient. Je stopt zo’n masseerder er langs de achterkant in en door middel van vibraties zal deze je prostaat ‘melken’. Het zou een wonderbaarlijk en uniek gevoel geven. Al is het duidelijk dat de meeste mannen zulke seksspeeltjes niet al te snel ‘durven’ gebruiken. Een gemiste kans want het zou geweldig aanvoelen.

Meer info en een vibrerende prostaat-masseerder kan je hier kopen.

4. Een levensechte sekspop

Levensechte sekspoppen worden elk jaar alsmaar populairder. Al zijn ze wel peperduur. Ondertussen zou volgens onderzoek 1% van de mannen al eens seks gehad hebben met zo’n pop. Ze voelen blijkbaar ook behoorlijk echt aan zowel langs binnen als langs buiten. Heel wat poppen worden zelfs net zo warm als een mens. Sommige heren zouden deze ‘real-life dolls’ al verkiezen boven een echte vrouw.

Meer info en foto’s van wat levensechte sekspoppen kan je hier bekijken.

3. De opblaaspop

De ouderwetse opblaaspop bestaat al tientallen jaren en was één van de eerste seksspeeltjes ooit gemaakt voor mannen. Ook vandaag de dag wordt deze nog gebruikt als veel goedkoper alternatief voor de levensechte sekspop. 4% van de mannen zou ooit al eens seks gehad met een opblaaspop. Dat is dus 1 op 25 kerels die al eens flink geramd hebben met een stuk plastiek.

Een ouderwetse sekspop voor een spotprijsje kan je hier vinden.

2. De fleshlight

De fleslight of ‘kunstvagina’ is het meest populaire seksspeeltje voor mannen. Maar liefst 28% van de venten in de Westerse samenleving zou toegeven dat ze ooit al eens een kunstvagina hebben gebruikt. Deze fleshlights gaan dan ook als zoete broodjes over de toonbank.

Je hebt er tegenwoordig al die zelfs zijn geboetseerd met de bloempjes van bekende pornosterren. Zo kan je dus eindelijk weten hoe het voelt om seks te hebben met je favoriete natuurster.

Een selectie van de meest verkochte en populairste fleslights kan je hier bekijken.

1. Automatische masturbators

Het ging in 2020 al nek aan nek tussen de fleshlight en de automatische masturbators. Dit jaar worden deze speeltjes sowieso het populairste bij mannen. Onlangs kon je al lezen hoe wild wij waren van het automatische zuigeffect en de trillingen van de Satisfyer Men Masturbator.

Er zijn echter tientallen al op de markt in verschillende prijscategorieën. Aangezien deze masturbators alles zelf doen, worden je handen gebruik tijdens het spelen met jezelf volledig overbodig.

De populairste automatische masturbators kan je hier vinden.

6 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments