5 simpele, maar geweldige tips voor verlegen mannen die vrouwen willen versieren

Iedereen kan het

Het is de hel op aarde! Je ben een gezonde man, in de ruimste zin van het woord, maar als je in de buurt van een (knappe) vrouw komt, klap je volledig dicht. Wel, met de volgende tips is dat gelukkig helemaal verleden tijd!

1. Realiseer dat vrouwen ook maar gewoon mensen zijn

Het eerste waar we aan moeten werken is zelfvertrouwen. Dit doen we door allereerst te realiseren dat vrouwen gewoon vrouwen zijn. Het zijn geen romantische objecten die ontoereikend en ongrijpbaar zijn.

Vrouwen zijn net als jij gewoon mensen die van gezelligheid en een goede dosis humor houden. Ben je verlegen wanneer je tegen je moeder praat? Of tegen een oude vrouw bij de kassa? Nee. En wanneer je op het werk een zakelijk gesprek met een vrouwelijke collega hebt, is er ook niks aan de hand.

2. Focus op jezelf

Aan een verlegen persoon vragen om met een groep bloedmooie vrouwen te gaan praten, is hetzelfde als de sleutels van je gloednieuwe BMW naar een vijf-jarige gooien en vragen of hij deze in de garage wil zetten.

Gegarandeerd een fiasco! Je moet zelfvertrouwen opbouwen voordat je je charmes in de strijd kunt gooien bij vrouwen. Ook makkelijker gezegd dan gedaan. Focus daarom zoveel mogelijk op jezelf. Ergens heel goed in worden zorgt voor een boost van zelfvertrouwen. Wees de persoon waar andere mensen bevriend mee willen zijn.

3. Probeer datingsites of dating-apps

Als je verlegen bent, kan het helpen om internetdating eens een kans te geven. Middels verschillende datingsites en -apps kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met andere singles. Op deze manier kom je niet verlegen over en kun je je zelfvertrouwen opbouwen.

Dit zijn enkele aanraders van datingsites naast het klassieke Tinder.

4. Ga van online naar offline: probeer speed-daten 

Dat je ondertussen behoorlijk goed bent geworden in het rechts en links swipen weten we, maar leg die telefoon eens weg en probeer het eens offline. Of het je ding is of niet weet je pas wanneer je het geprobeerd hebt.

Misschien vind je het wel vreselijk. Toch ontwikkel je bij het speed-daten skills die je in de toekomst zullen helpen bij het praten / versieren van vrouwen. Noem een ander moment waarop je 12 keer 2 minuten lang één op één met een vrouw praat. Je leert hoe je een gesprek opent, afsluit, of misschien wel afkapt? Waarschijnlijk ga je ook eens flink op je bel, maar zie het als een leerzame ervaring.

5. Ga niet enkel op zwier om te scoren

Wanneer je enkel aan de toog staat jezelf moed in te drinken en te wachten totdat je de ware tegenkomt, dan ben je verkeerd bezig. Vrouwen vinden het niet aantrekkelijk dat je enkel aan de toog hangt.

Jij denkt misschien dat je eruit ziet als James Bond, maar vrouwen denken dat je waarschijnlijk niet kunt / durft te dansen. Praat met zoveel mogelijk vrouwen. Ook vrouwen die je in eerste instantie niet aantrekkelijk of leuk vindt. Het gaat erom dat jij je op je gemak voelt bij vrouwen en dat doe je maar door één ding: DOEN!

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments