5 vrouwen (en heren) vertellen over unieke tepelorgasmes: ‘Iedereen denkt dat ik fake, maar het voelt fantastisch’

Het is weer wat anders

Het stimuleren van borsten en tepels kan zowel bij vrouwen als mannen vaak zeer erotisch en zelfs heel prettig voelen. Wist je echter dat er ook heel wat mensen zijn die enkel kunnen klaarkomen via hun tepels of borsten. ‘Nipple play’ wordt het ook wel in de volksmond genoemd. Het is weer eens wat anders dan de unieke prostaatorgasmes die we onlangs hebben uitgetest.

De tepelorgasmes waar hier over gesproken wordt zijn dus zonder enige penetratie of stimulatie onder de gordel. Je hebt daar tegenwoordig al een gigantisch indrukwekkend tepelspeeltjes assortiment voor. De zogenaamde tepelklemmen blijven daar immens populair voor, maar je hebt ook zaken zoals ‘Fifty Shades Nipple Suckers’ of zelfs unieke tepelballetjes, nee geen grapje.

Het kan echter ook zonder enig pikant speelgoed. Onderstaand zijn mannen en vrouwen op Reddit die vertellen hoe ze enkel kunnen klaarkomen als enkel maar hun borsten of tepels worden verwend.

Enkel via mijn linkertepel

“Ik ben een man en mijn vrouw kan me laten klaarkomen door aan mijn linker tepel te zuigen… Bij mijn rechter tepel lukt dit niet. Nog niet… Dus ik heb het idee dat een tepelorgasme niet heel ongewoon is.”

Ik kon altijd klaarkomen via mijn tepels

“Als ik seks had met manen waar ik geen gevoelens voor had, was het geweldig. Ik kwam sowieso klaar via mijn tepels, ook als het voorspel of de seks eigenlijk echt niet goed was. Met mijn verloofde is het eigenlijk niet zo geweldig meer sinds we proberen tegelijkertijd klaar te komen.”

“Hij speelt dan met mijn borsten, waardoor ze zo intens gestimuleerd worden dat het pijn doet. Het gekke is wel dat mijn lijf alleen op hem zo reageert, ook als we het rustig aan doen.”

Waanzinnig orgasmes door aan mijn borsten en tepels te zuigen

Vanaf het moment dat ik seks had, hebben mannen mij altijd een waanzinnig orgasme kunnen door aan mijn borsten en tepels te zuigen. Als ik voor de eerste keer met een man in bed beland, denken ze eigenlijk altijd dat ik het fake.”

“Ik kan trouwens ook gewoon normale orgasmes krijgen door seks te hebben, maar mijn tepels zijn altijd al ontzettend gevoelig geweest. De meeste mannen vertelden me dat ze zoiets nog nooit hebben meegemaakt wanneer ik die op die manier klaarkomen. Door de jaren heen heb ik het aan verschillende mensen verteld en ze zeggen altijd dat ik echt veel geluk heb. Al is die gevoeligheid soms tijdens het sporten ook niet altijd praktisch.”

Ontzettend opwindend om te zien

“Mijn vriendin kan ook echt een orgasme hebben door enkel maar met haar tepels te spelen. Al moet er soms nog een beetje handwerk tussen haar benen bij komen om haar net over het randje te down. Zulke orgasmes zijn altijd de meeste intense orgasmes dat ik haar zie hebben.”

“Tijdens dat we dit doen wordt ze vaak helemaal gek. Ze duwt mijn handen dan exact waar ze wil en vertelt exact wat ik met haar borsten en tepels moet doen (bijten, trekken, duwen, zuigen, …). Ontzettend opwinden om te zien.”

De eerste keer was een complete verrassing

“Toen het voor het eerst gebeurde, was het echt een complete verrassing voor mij. Ik wist niet dat dit kon was en dacht zeker niet dat het nog een tweede keer zou gebeuren.

Toen ik echter op een nacht behoorlijk dronken was, kreeg mijn toenmalige bedpartner het zelfs meerdere keren voor elkaar. Zeer erotisch en ontzettend intens. Allebei de mannen met wie ik het ooit meemaakte, waren ook een positieve manier verrast.”

Indien je dus hierdoor plots zelf inspiratie krijgt dan weet je al wat te doen vandaag en morgen tijdens Valentijn. Je kan daar dus heel unieke en verschillende pikante tepelspeeltjes voor gebruiken, maar met veel geduld, liefde en uitgebreide stimulatie kan het dus ook.

Bron: Cosmopolitan
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments