Bijna Moederdag, maar wat moet je in godsnaam kopen? Met deze 10 cadeaus scoor je sowieso

Je weet weer wat te kopen

Op zondag 8 mei is het alweer Moederdag. Sowieso weer het ideale moment om je eigen ma of de moeder van je kinderen nog eens goed de bloemetjes te zetten. Maar wat geef je nu in godsnaam weer cadeau geven? Een dame gelukkig maken met de perfecte cadeau is immers niet altijd even gemakkelijk.

Echter niet getreurd want zoals elk jaar helpen we jullie met Clint uit de nood. Wij geven enkele ontzettend leuke en originele cadeautips. Ideaal om een dame of je eigen lieftallige moeder mee gelukkig te maken. Bedank ons later maar:

Een warmtekussen, voor dames die het altijd koud hebben

Is je moeder of de vrouw waar je een Moederdag cadeau voor koopt het type persoon dat altijd klaagt over de koude en het liefste in haar zetel onder drie dekentjes kruipt? Dan is het warmtekussen van LifeGoods wellicht haar natte droom. Dit kussen is op amper 5 minuten opgewarmd. Via een LED bedieningspaneel kan één van de drie warmtestanden kiezen: 53℃ (laag) – 59℃ (middelhoog) – 65℃ (hoog).

Het warmtekussen is trouwens volledig handsfree te gebruiken en blijft op zijn plek door de drukknopen, het koordje en de verzwaarde randen, hierdoor worden de nek en schouders optimaal verwarmd. Het zachte flanel materiaal voelt blijkbaar heerlijk zacht aan op een gevoelige huid. Sowieso dat er dus punten met dit cadeau gescoord worden.

Meer info en het elektrische warmtekussen van LifeGoods kan je hier kopen

Aroma Diffuser met Afstandsbediening

Heb je een moeder of vrouw die steeds geurstokjes in huis zet en wil dat het altijd goed ruikt? Dan kan je een stapje verder gaan en haar een Aroma Diffuser met afstandsbediening cadeau doen. Klinkt misschien wat gek als Moederdagcadeau, maar het is wel één van de meest gekochte producten door vrouwen in de laatste maanden. Je kan het bijna een hype noemen.

De kans dat je jouw lieftallige moeder hier gelukkig mee maakt, is dan ook vrij groot. Dit apparaat is trouwens geschikt voor voor alle kleine en grote woon- en werkruimtes tot 100 vierkante meter en werkt niet alleen perfect, maar ziet er ook gewoon leuk uit in je interieur. 

Meer info en de populairste Aroma Diffuser kan je hier bekijken en kopen. – Nu met 20% korting

Met een goede vrouwenparfum scoor je altijd

Indien je een cadeau zoekt waar je nooit iets verkeerd mee doet, is een goede vrouwenparfum altijd een goed idee. Al vertelden onze proefpersonen wel dat ze soms wel meer verwachten dan enkel maar een parfum, maar als extraatje scoor je er wel sowieso mee.

Momenteel is de ruiker van Guess Seductive trouwens een aanrader. Ruikt alleen niet verdomd goed en is ook immens populair, maar is momenteel ook spotgoedkoop door een tijdelijke korting van 74%. Ook Hugo Boss Ma Vie is een parfum weer je heel wat dames gelukkig mee maakt als we onze vriendin mogen geloven.

De populairste vrouwenparfums kan je hier zien en kopen – Nu zelfs met kortingen tot 74%

Een heerlijk verwarmd voetenbubbelbad

Het is wellicht niet de meeste bekende cadeau, maar daarom niet minder de moeite. Dit voetenbad kan je op 5 verschillende standen laten opwarmen van 35 tot 48 °C. Een bad zoals dit is eigenlijk een heerlijke ontspanning voor je voeten en bovendien ook heel gezond.

Niet alleen is zo’n bad met bubbels en massagefunctie aangenaam, maar stimuleert daarnaast ook de doorbloeding en is ook ideaal om pijnlijke of vermoeiende voeten aan te pakken. Het is eens wat anders en er is geen vrouw (of zelfs man) die hier niet gelukkig mee gaat zijn.

Meer info en een verwarmd voetenbubbelbad met massagefunctie kan je hier kopen

Een Rituals geschenkset – cliché, maar het werkt altijd

Een Rituals geschenkset is inderdaad een beetje cliché en niet origineel, maar heb je ooit al iemand geweten die hier oprecht niet blij mee is en dit niet gebruikt? Ongetwijfeld niet.

Nog even een badje klaarzetten met wat zeepjes en kaarsjes van Rituals en je scoort romantische punten waarmee je weer enkele weken verder kan. Deze tip geld wel enkel als een cadeau voor je vrouw die een moeder is en natuurlijk niet voor je bloedeigen ma.

Onze persoonlijke aanrader: The Ritual of Ayurveda geschenkset

Het gehele assortiment van populaire Rituals producten kan je hier bekijken

Een elektrisch massagekussen van LifeGoods

Dit massagekussen van LifeGoods wordt algemeen prijs/kwaliteit bekeken als één van de beste op de markt. Ervaar de ontspanning van dit rug-, schouder of nekmassage kussen met 8 roterende Shiatsu massagekoppen. Je kan uit drie verschillende intensiteitsstanden kiezen, eventueel zelfs met warmtefunctie aan.

Dankzij de handige armlussen hoef je het LifeGoods nek- en schoudermassagekussen overigens nergens aan te bevestigen. Het kussen is trouwens geschikt voor je hele lichaam en gaat automatisch uit na een 15 minuten durende welverdiende massage. Het kussen heeft trouwens lyrische reviews dus je bent zeker dat je een goede aankoop doet.

Meer info en het elektrische massagekussen van LifeGoods kan je hier kopen Nu met 6% korting

Opblaasbare Jacuzzi

Heb je wat geld op overschot en wil je echt indruk maken? Dan hebben we een origineel ideetje. Niemand zal er over discussiëren dat een jacuzzi een gelukzaligheid kan zijn, maar voor een ingebouwde jacuzzi ben je al snel tussen de 5.000 en 10.000 euro kwijt. Het kan echter een stuk goedkoper: maak kennis met de opblaasbare jacuzzi’s.

Deze jacuzzi’s werken eigenlijk net zo goed als de ‘echte’ versies. Allemaal hebben ze een massagefunctie met bubbels en je kan genieten van watertemperaturen oplopend tot 40°C. Daarnaast zijn ze van veel betere kwaliteit dan je zou durven denken. Geen enkele moeder die hier niet gelukkig mee zal zijn geloof ons vrij. Niets beter dan een jacuzzi om ‘ik hou van jou’ te zeggen, althans dat is toch wat onze moeder beweert.

Je kan hier de Lay-Z-Spa opblaasbare Jacuzzi ‘Miami AirJet’ kopen.

Een Pukka theeselectie

Thee van Pukka is ontzettend hip en populair tegenwoordig. Indien je moeder een thee-liefhebber is dan is deze box met 45 theezakjes, een heerlijke selectie van 9 verschillende biologische kruidentheeën uit het Pukka-assortiment eigenlijk best de moeite. We zouden het geven met nog iets extra, maar het is wel een leuk ‘zijcadeautje’.

Meer info en de Pukka theeselectie kan je hier kopenNu met 30% korting

Kookboeken

Elk jaar opnieuw vliegen kookboeken over de toonbank rond Moederdag. Niet elke vrouw zal hier gelukkig mee zijn, maar dames die graag koken vinden zulke boeken vaak fantastisch. Vooral de kookboeken van Sandra Bekkari zijn tegenwoordig immens populair.

Hier vind je wat momenteel de populairste kookboeken zijn die gekocht worden

Een smartwatch die er ook elegant uitziet

De tijden waar iedereen blij was met een gewoon klassiek polshorloge is voorbij. Als je nu een horloge koopt of cadeau krijgt dan moet deze er niet enkel elegant of knap uitzien, maar moet het liefst een Smartwatch zijn zodat je veel meer kan dan enkel de tijd checken.

Met een smartwatch kan je tegenwoordig bijna alles. Ideaal voor de sportieve vrouw die alles wil meten, maar ook perfect voor al de technologie om je hand te hebben. Smartwatches zijn in 2022 dan ook gigantisch populaire cadeautjes, jawel ook voor vrouwen.

De populairste en mooiste smartwatches voor dames kan je hier vinden – Nu met kortingen tot 20%

Nog meer tips nodig?

Vind je bij bovenstaande cadeaus niet jouw ding? Hoewel ons dat toch straf lijkt, zijn er ook nog heel wat andere moederdag cadeaus.

Een geheel overzicht van alle populaire moederdag cadeaus vind je hier.

SOMS VOEGEN WE LINKS NAAR ONLINE WINKELS TOE. ALS JE DAAR OP KLIKT EN EEN AANKOOP DOET, ONTVANGEN WE SOMS EEN KLEINE COMMISSIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.