De grootste bol ooit wordt nu in Las Vegas gebouwd, ziet er waanzinnig uit maar is peperduur (foto’s)

Indrukwekkend

Eén van de steden die je eens in je leven moet bezocht hebben, is zonder enige twijfel Las Vegas. Deze stad in de woestijn verwelkomt elk jaar maar liefst 42 miljoen toeristen en wordt met reden de ultieme stad voor entertainment genoemd.

1,8 miljard dollar voor de grootste bol op deze planeet

In Las Vegas willen ze altijd vernieuwen en met andere revolutionaire dingen komen. Eén van de nieuwe paradepaardjes in de gokstad moet een gigantische bol worden die je mond laat openvallen. Hij zal er visueel niet enkel waanzinnig uitzien langs buiten, maar ook langs binnen moet het absoluut de moeite worden. De bol zelf zal ook een duizelingwekkende hoogte hebben van maar liefst 112 meter.

Binnenin zie je dan weer het grootste ledscherm op deze planeet. Ideaal voor shows en spectaculaire optredens zoals je nergens ter wereld momenteel kan zien. In onderstaande video wordt alles wat meer in detail uitgelegd en getoond. Absoluut de moeite om eens 5 minuten naar te kijken.

Kostprijsje van dit waanzinnige project is een slordige 1,8 miljard dollar. De MSG Sphere arena moest normaal dit jaar de deuren openen, maar door corona lag de constructie een aanzienlijke tijd stil waardoor de opening verplaatst is naar april 2023. Eigenlijk nog ‘maar’ 12 maanden geduld dus. Het wordt in ieder geval één van de nieuwste paradepaardjes in Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.