Er zijn nu natuurlijk ook erotische Solden: deze seksspeeltjes hebben kortingen tot 60%

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

We zitten in juli dus momenteel zijn de zomersolden volop aan de gang. Bij de solden koop je niet enkel kledij en elektronica wat goedkoper, maar ook pikant speelgoed voor in de slaapkamer is nu een aanzienlijk stukje goedkoper te krijgen tijdens deze maand.

Bij Pabo, de grootste erotische webshop van België, doen ze een grote zomersale en kan je heel wat seksspeeltjes voor een heel aantrekkelijke prijskaartje krijgen met kortingen tot zelfs 60%.

Het gehele overzicht met 50 pikante speeltjes die in korting staan, zie je hier. Hieronder geven we dan weer onze aanraders. Aangezien we de laatste maanden regelmatig speeltjes hebben getest, durven we onszelf toch bijna experts noemen.

Teazers Masturbator – Een orale masturbator die pijpbeurten simuleert

Onlangs hebben we deze orale masturbator van Teazers nog aan een uitgebreide test onderworpen en we waren eigenlijk behoorlijk lyrisch zoals je in onze review kon lezen. Deze automatische masturbator voelt niet enkel lekker aan en garandeert een orgasme binnen de 5 minuten, maar deze wordt bovendien ook nog heerlijk warm en jij moet niets doen. Puur prijs/kwaliteit is dit speelt van Teazers echt een must-have.

Meer info en de Teazers blowjob masturbator kan je hier kopen – Nu met 41% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

Secret Pleasure Chest – BDSM voor beginners

Ben je nog wat groen achter de oren op BDSM-gebied, maar wil de vriendin toch wel eens iets uitproberen nadat ze alle Fifty Shades-films heeft gezien? Dan is de goedkoper Secret Pleasure Chest echt wel iets wat je moet proberen. De set bestaat uit een bondagetouw (5 meter), een ball gag, een handboeienset, een enkelboeienset, een oogmasker, een flogger en een halsband met riem. Meer dan genoeg om mee te beginnen dus.

Meer info en de Secret Pleasure Chest kan je hier kopenNu met 61% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

Een vibrerend ei – Ideaal als een opwindend voorspel

Dit eitje stopt jouw partner in haar slipje en jij krijgt dan de afstandsbediening en je hebt vervolgens tien verschillende vibratiestanden. De afstandsbediening werkt tot wel 20 meter afstand. Een ideaal speelgoedje dus als pikant voorspel of zelfs perfect om je vriendin naar een knallend orgasme te brengen. Het is eens een leuke variatie.

Meer info en een vibrerend ei kan je hier kopenNu met 54% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

Satisfyer Pro – Het beste verkocht seksspeeltje van 2019 en 2020

Onlangs brachten we nog een interessante review van een dame die het populairste seksspeeltje voor dames in 2019 en 2020 heeft getest voor ons. Dat ze lyrisch was, is een understatement van jewelste: Ik raad de Satisfyer Pro in ieder geval dus echt aan en als ik in scores zou moeten werken, geef ik het een dikke 9 op 10. Iets wat je als dame absoluut in je nachtkastje wil en als man is het eigenlijk een fantastisch cadeau voor je vriendin.

De Satisfyer Pro is vooral prijs/kwaliteit een schitterende aankoop. Vrouwen worden hiermee puur clitoraal gestimuleerd. Je hebt zo’n 11 verschillende vibratiestandjes en op de hoogste standjes komen de meeste dames na amper 3 minuten al klaar.

Meer info en de Satisfyer Pro 2 kan je hier kopen – Nu met 30% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

FPPR. Vagina Masturbator – Simpel, goedkoop en efficiënt

Zijn al die elektronische seksspeeltjes niets voor jou en wil je het allemaal niet te ingewikkeld met teveel knopjes? Dan kan je voor de heel simpele, goedkope maar efficiënte FPPR. Vagina Masturbator gaan. Hij voelt bijna hetzelfde aan als een vrouw en de binnenkant van de sleeve is voorzien van noppen en ribbels om jouw penis maximaal te stimuleren. Je moet het werk nog wel zelf doen, maar het kost amper geld en voelt sowieso beter dan je hand.

Meer info de FPPR. Vagina Masturbator kan je hier kopenNu met 25% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

Siliconen buttplug met diamant – Ben je benieuw naar anale stimulatie?

Ben jezelf (of je partner) nu eigenlijk echt wel eens benieuwd naar anale stimulatie? Dan is het misschien wel eens het moment om een siliconen buttplug te proberen. Dit setje buttplugs hebben verschillende afmetingen, zodat je klein kan beginnen en steeds een stapje verder kan gaan. De plugs zijn gemaakt van heerlijk zacht, lichaamsveilig siliconen voor een comfortabel gebruik. De onderkant is trouwens voorzien van een schitterende steen, wat de plugs een luxe uitstraling geven. Ook Pounding Pete die nu extra goedkoop is, is een aanrader voor anale pret.

Meer info en de siliconen buttplug kan je hier kopenNu met 40% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

Pair koppelvibrator – Samen genieten van een speeltje

Deze unieke veelzijdige koppelvibrator zorgt ervoor dat je beide kan genieten tijdens het rampetampen. Dit multifunctionele sekspeeltje is gigantisch populair bij koppels en zorgt voor een revolutie op het gebied van vibrators. Zo kan je deze koppelvibrator aan beide kanten gebruiken. Het ring gedeelte van dit speeltje kan om de penis worden geschoven waarbij je de vibrator gebruikt als masturbator. De binnenzijde van de ring is voorzien van stimulerende nopjes om de man extra te laten genieten.

Bij de dames vallen de vibraties dan weer flink in de smaak. Zo kunnen de twee puntjes van de ring worden gebruikt voor een gerichte stimulatie van bijvoorbeeld de clitoris. Je kan ook uitgebreid spelen met de hevigheid door de 7 verschillende vibratiestanden. Het uiteinde kan je trouwens ook perfect gebruiken voor penetratie en is zowel voor hetero als homo-koppels heel boeiend om met te experimenteren.

Meer info en de Pair koppelvibrator kan je hier kopen – Nu met 43% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

De AirTurn2 Masturbator – De verbeterde opvolger van een al geweldig speeltje

Van de Airturn Masturbator 1 hebben we al eens een uitgebreide review gemaakt. Dit is dus de opvolger die op veel vlakken nog een stuk beter is. Dit speeltje werd gemaakt door het Merk Otouch. Zij richten zich uitsluitend op seksspeeltjes voor mannen en zijn daar naar eigen zeggen dan ook experts in. Hun producten worden in vergelijking tot veel andere concurrenten ook aangenaam warm tot een maximale temperatuur van 40 tot zelfs 45 graden.

Wat opvalt is dan deze AirTurn een stuk dieper is dan zijn concurrenten. Zo passen bij sommige speeltjes enkel het bovenste stuk van je penis erin, maar bij dit apparaat gaat je hele pretstok er vlotjes in. Dat voelt ook heel prettig, maar de AirTurn zorgt er dan weer voor dat je hele soldaat gestimuleerd wordt en niet enkel de eikel en dat is toch wel fijn meegenomen. Deze AirTurn is dan ook een heel leuke afwisseling op het standaard handwerk.

Meer info en de AirTurn2 Masturbator kan je hier kopen – Nu met 33% korting

Met de code FREESHIPPING krijg je ook nog 4,95 euro extra korting of gratis verzending

Ook nog heel wat andere seksspeeltjes met korting tijdens de erotische solden

Bovenstaande zijn onze aanraders, maar dat is dus lang niet het enige dat in de aanbieding staat. Bij Pabo smijten ze momenteel met flink wat kortingen. Het is dus zeker de moeite om te kijken of er iets tussen zit dat jouw zou kunnen interesseren?

Hier kan je via een goed overzicht de kortingen bekijken op hun verschillende seksspeeltjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.