Getrouwd koppel had geen flauw idee dat ze seks moesten hebben om kinderen te krijgen

Echt waar

Rachel Hearson is een Britse verpleegster van 59 die besloot om een boek uit te brengen na haar 40-jarige carrière. Daarin heeft ze alle bijzondere zaken gezet die ze heeft gezien en meegemaakt. En daar zitten toch wel enkele opvallende dingen tussen.

Wat is seks?

Het meest bizarre wat ze heeft meegemaakt, was in de begindagen van haar carrière als verpleegster. Nog voor het internet bestond. Een gelovig en gehuwd koppel kwam langs omdat ze maar geen kinderen konden krijgen en ze begrepen niet hoe het kwam:

“Ze waren reeds getrouwd voor meerdere jaren, maar waren gefrustreerd dat er nog steeds geen kinderen waren. Uit de consultatie bleek echter dat ze geen flauw idee hadden dat ze seks moesten hebben om kinderen te maken.”

“Het was daarna mijn taak om het hen te ‘leren’. Zij dachten oprecht dat baby’s gewoon zouden komen door getrouwd te zijn. Mensen seks te leren hebben, was een behoorlijke taak. Echter na enkele consultaties konden ze niet meer van elkaar afblijven.”

Lees verder onder de foto

Masturberen tijdens de consultatie

Dat was overigens niet het enige vreemde dat ze heeft meegemaakt als verpleegster. Zo moest ze ooit een bordeel bezoeken om een peuter te controleren die daar doodleuk tussen de prostituees woonde, maar iets nog meer bizar dat ze meemaakte was toen een 20-jarige man zat te masturberen tijdens een consultatie.

“Een koppel zat bij mij. De vrouw in kwestie deed een cursus bij mij omdat haar vriend ooit een ‘sex offender’ was. Ik was in conversatie met de dame toen ik plots in mijn ooghoek de man ritmische bewegingen zag doen met zijn pols.”

“Na wat beter te kijken, zat hij blijkbaar gewoon in mijn bijzijn te masturberen alsof er niets aan de hand was. Zijn vriendin deed alsof ze het niet zag en ik heb het dan ook maar genegeerd en verder gedaan. Hij bleef uiteindelijk maar verder masturberen alsof het de normaalste zaak ter wereld was.”

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments