Hoe geweldig is seks op een vliegtuig? 8 passagiers en stewardesses spreken uit de biecht

Niet altijd een gigantisch succes

Op Reddit vervagen grenzen en vertellen mensen zonder enige schaamte hun meest bizarre verhalen die ze ooit hebben mee gemaakt. Deze keer vertelden mensen die seks hebben gehad op een vliegtuig hoe dat nu eigenlijk echt is.

Is het daadwerkelijk de moeite om je Mile High-club badge te behalen en hoe leuk en spannend is het eigenlijk?

1. Gewoon met een vriend

“Ik heb het vroeger eens gedaan toen vliegtuigen vaak nog redelijk leeg waren en soms veel te weinig zeteltjes hadden verkocht voor een vlucht. Het was een nachtvlucht en wij zaten op één van de achterste rijen. Ik had een jurkje aan dus we hebben het gewoon gedaan in de stoeltjes.”

“Ik heb het eigenlijk gedaan met een gewone, goede vriend, maar we moesten het gewoon doen om achteraf te kunnen zeggen dat ik ooit van de grond ben geweest op een vliegtuig.”

2. Heel snel

“Ik heb ooit met mijn man seks gehad op de toiletten van een vliegtuig. Hij ging eerst en ik kwam enkele minuten later naar hem. Het was wellicht ook de snelste sekssessie in heel mijn leven. Hij werd blijkbaar wel heel erg geil van het idee dat hij elke moment betrapt zou kunnen worden.”

3. Geile mannen

“Ik was vroeger stewardess en ik heb ooit twee mannen betrapt die elkaar aan het aftrekken waren onder een dekentje. Aangezien het vliegtuig redelijk leeg was en ze vrij stil waren, heb ik er niets van gezegd. Op het einde van de vlucht zag ik hen wel dat dekentje opvouwen waar ze hun lichaamssappen in hadden laten vloeien en ze wilden dit terug leggen.”

“Toen ben ik wel even boos geworden en zei ik dat dit dekentje nu van hen was en wij het absoluut niet meer nodig hadden. Het hoeft niet te verbazen dat ze plots wel heel snel waren met uitstappen.”

4. Goed advies

Ik heb het gedaan en ik raad het aan om gewoon niet te doen. Iedereen weet dat je het gedaan hebt en zullen je de hele vlucht achteraf vreemd aankijken. Dus doe het enkel maar als het je echt helemaal niks uitmaakt wat mensen over je denken.

5. Betrapt!

“Mijn vriendin stelde het voor om op de toiletten van een vliegtuig het te doen. Zij ging eerst en ik volgde haar enkele minuten later. Na wat korte actie werd er plots ontzettend hard op de deur geklopt en riep een stewardess ‘kom daar nu godverdomme uit, ik weet wat jullie daar doen!’”

“We deden toen snel onze kleren terug aan en gingen terug naar de zetels terwijl alle medepassagiers naar ons keken die alles hadden gehoord door de boze stewardess. Nee, dit zal ik nooit meer doen.”

6. Goed advies

“Ik heb het gedaan en ik raad het aan om gewoon alleen maar seks te hebben op de grond. Iedereen weet op een vliegtuig dat je seks op het toilet hebt gehad en zullen je de hele vlucht achteraf vreemd aankijken. Dus doe het enkel maar als het je echt helemaal niks uitmaakt wat mensen over je denken.”

7. Met hulp van de kapitein

Ik en mijn vrouw vertrokken op huwelijksreis vanaf een vrij kleine luchthaven. We waren aan het wachten om een late vlucht te nemen. We zouden op een behoorlijk klein vliegtuig zitten met slechts 4 passagiers in het totaal.

Net voor we opstegen kwam de kapitein naar ons en vroeg of we een limousine hadden geboekt, we antwoordden toen nee en hij zei het volgende: “In dat geval hebben jullie veel geluk en zal dit vliegtuig jullie privé-limousine zijn want de andere passagiers waren te laat met boarden dus jullie zijn de enige passagiers. Ik trakteer jullie nog een drankje en geniet ervan.” 

Vervolgens kwam de stewardess ons dekentjes en een drankje brengen. Het hoeft niet te verbazen dat we fantastische vliegtuigseks hebben gehad en we moesten daarvoor zelfs niet in een veel te klein toilet kruipen.

8. Applaus

Tijdens een behoorlijk lange vlucht van minstens 8 uur was er een koppel die heel duidelijk meerdere keren van bil waren gegaan op het toilet. De laatste keer was net voor het ontbijt en toen ze weer van het toilet kwamen na een hete sessie vroeg de stewardess door de speaker van het vliegtuig om hen een applaus te geven omdat ze de meest consistente passagiers waren dat ze ooit had gezien.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments