Dit is waarom jij veel minder seks hebt dan je vrienden

Weten we dat ook alweer

Sommige koppels zijn blij als ze één keer om de twee weken rampetampen, terwijl anderen dan weer bijna elke dag gaan vogelen. Wat is hier nu de voornaamste reden voor? De wetenschap ging op onderzoek en vond het antwoord.

Een universiteit uit Florida heeft namelijk een onderzoek gedaan bij 278 pas getrouwde koppels. Ze kregen heel wat vragen voorgeschoteld en moesten gedurende enkele weken een dagboek bijhouden met elk detail in, inclusief wanneer ze seks hadden.

Het antwoord dat uit het onderzoek voorkwam was misschien wel te voorspellen. Het aantal keren dat een koppel seks namelijk heeft, hangt bijna volledig af van de vrouw. De man had hier eigenlijk weinig over te zeggen.

Mannen hun input is van weinig waarde

Wanneer de vrouw openstond voor nieuwe ideeën en ervaringen in de slaapkamer dan had het koppel aanzienlijk meer seks dan bij iets ‘preutsere’ vrouwen. Over het algemeen had de input van de man weinig waarde.

Indien de vent uit de relatie dus graag eens nieuwe dingen wil proberen, dan had dit in tegenstelling tot bij de vrouwen geen effect op het aantal keren dat er gevogeld wordt. Samengevat dus, indien je vrienden meer seks hebben dan jij is het omdat hun vriendin gewoon veel meer goesting heeft dan deze van jou.

Voor de geïnteresseerden, het gemiddelde koppel dat pas getrouwd is, heeft ongeveer één tot twee keer seks per week.

Leave a Reply

Your email address will not be published.