Kapper toont hoe hij kletskop van 77 plots 50 jaar jonger laat uitzien na waanzinnige make-over

Wat een verschil

Ben jij ook een man die last heeft van vervroegd haarverlies? Strontvervelend natuurlijk. Ofwel kies je er dan voor om volledig kaal te gaan, maar sommige mannen zijn daar verdomd sexy mee, terwijl anderen daar helemaal niet mee staan. Je kan echter ook zoals de man uit onderstaande video voor een geheel andere look gaan en nee, het is geen peperdure haartransplantatie.

Een make-over voor 4 weken

Een kapper toont hoeveel beter en jonger je er kan uitzien door de grijzen haren weg te verven in combinatie met een pruik met echte haren die je op schedel kunnen vastgekleefd worden met speciale lijm. Deze unieke lijm is volledig zweet- en waterproof en blijft 4 tot maximaal 6 weken zitten. Daarna is het wel terug naar de kapper om alles los te maken en opnieuw te laten bij werken.

Gedurende die maand zie je er wel schitterend uit als we onderstaande video mogen geloven. Het verschil is gigantisch en als kalende man heb je plots weer een volle bos haar indien je dit wenst. De man uit onderstaande video bijvoorbeeld is 77 jaar, maar na zijn haartransformatie ziet hij er 40 tot 50 jaar jonger uit.

De ‘pruik’ zelf kan meerdere keren gebruikt worden en gaat blijkbaar zo’n 6 maanden mee. Een interessant alternatief dus voor kalende mannen die andere opties willen dan een haartransplantatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.