Love Story - Rachel (48) en Alex (25) zijn een koppel, maar mensen denken dat ze moeder en zoon zijn LIFESTYLE
Love Story - Rachel (48) en Alex (25) zijn een koppel, maar mensen denken dat ze moeder en zoon zijn
LIFESTYLE

Love Story - Rachel (48) en Alex (25) zijn een koppel, maar mensen denken dat ze moeder en zoon zijn

Liefde tussen twee mensen iets moois, maar het komt ook in alle maten, gewichten, kleuren en geuren. Vanaf nu gaan we in de rubriek 'Love Story' op zoek naar koppels met een bijzonder 'liefdesverhaal'. Relaties waarbij wenkbrauwen gefronst worden, monden openvallen of waarbij iedereen stikjaloers is. Vandaag stellen we jullie voor aan Rachel en Alex...

Wanneer Rachel uitgaat met Alex krijgen ze van vreemden vaak complimenten over hun geweldige moeder-zoonrelatie. Maar wat ze zich niet realiseren is dat de 25-jarige Alex niet de zoon van de 48-jarige Rachel is, maar eerder haar ‘toy-boy’. Rachel, uit Houston, Texas, is al meer dan anderhalf jaar samen met haar vriend Alex, nadat ze elkaar hadden ontmoet op een dating-app na het einde van haar 26-jarige huwelijk.

Love Story - Rachel (48) en Alex (25) zijn een koppel, maar mensen denken dat ze moeder en zoon zijn

Rachel, een lerares, werd lid van de app na haar scheiding en realiseerde zich niet dat ze de leeftijdsvoorkeuren moest aanpassen, en Alex had de zijne hoger ingesteld omdat hij nieuwsgierig was naar het daten met een oudere vrouw. Het paar, dat nu samenwoont, begon te chatten en nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet, hadden ze naar eigen zeggen meteen een 'soulmate-achtige' connectie.

Rachel zei: "Ik werd na mijn scheiding lid van een dating-app omdat ik mijn leven weer wilde oppikken en plezier beleven. En toen kreeg ik plots een bericht van Alex. Ik bleef maar teruggaan naar zijn profiel, maar ik kon zijn leeftijd niet zien. Hoewel hij er jonger uitzag dan ik. Maar er was gewoon iets aan hem. We begonnen elke dag te praten en het klikte meteen."

Verhuizen

Maar daten was voor de twee niet zo makkelijk omdat ze in verschillende steden woonden. Omdat Alex bijna 2.000 mijl verderop in New York woont, besloot Rachel om hun relatie te ‘versnellen’. Rachel zei: "Ik had geen verwachtingen van de reis en dacht dat hij me wel zou kunnen rondleiden. Hij wilde ook graag met mij afspreken en we ontdekten dat we in levende lijve een nog grotere band hadden.Ik had nooit verwacht dat dit zou uitmonden in een relatie, ik dacht dat het gewoon een flirt zou zijn.”

Love Story - Rachel (48) en Alex (25) zijn een koppel, maar mensen denken dat ze moeder en zoon zijn

Uiteindelijk vroeg Rachel aan Alex om naar Texas te verhuizen en bij haar te komen wonen. Hij kon zijn werk vanop afstand blijven uitvoeren en zo viel alles op zijn plaats. Hoewel Alex en Rachel hun leeftijdsverschil nauwelijks merken, is het niet onopgemerkt gebleven door vreemden. "Alex en ik krijgen vaak te horen dat we op elkaar lijken en we worden regelmatig aangezien voor moeder en zoon" legde Rachel uit. "Toen we voor het eerst samen naar de fitness gingen, riep de man aan de balie 'moeder en zoon! Ik kan het zeker zien!' naar ons.”

Familie niet blij

"En bij een andere gelegenheid vertelde een dame me dat ik hem goed had opgevoed. We lachen het gewoon weg” zei ze. Terwijl het koppel opmerkingen van vreemden kon weglachen, ondervonden ze wat meer problemen toen het op hun eigen familie aankwam. Rachel legde uit: "Geen van ons beiden had eerder zo'n intense band ervaren, maar we kregen veel tegenwerking van onze families. Vooral Alex' familie is niet blij met onze relatie. Ik heb twee zonen. Ze zijn 22 en 19. Mijn jongste is het meest open geweest en heeft het meer omarmd. Ik heb meer tegenwerking gehad van mijn oudste, maar hij is altijd respectvol."

Love Story - Rachel (48) en Alex (25) zijn een koppel, maar mensen denken dat ze moeder en zoon zijn

Rachel en Alex zeggen dat ze constant aangestaard worden wanneer ze samen op stap zijn en dat het vooral vrouwen zijn die dat doen. "Ik heb zelfs mensen gehad die 'cougar' naar me riepen” zei Rachel. “We hebben het ook al over onze toekomst gehad, trouwen en kinderen. Biologisch gezien zou ik geen kinderen meer kunnen krijgen, dus als we zouden besluiten om in de toekomst samen een gezin te stichten, zou dat via een andere weg moeten. Misschien adoptie of draagmoederschap.”

Geen fetisj

Alex heeft een jaar met Rachel samengewoond voordat hij een eigen plek vond in Austin, waar Rachel onlangs bij hem is ingetrokken. Hij zegt dat ze hem heeft geholpen om op eigen benen te staan en dat het paar ernaar uitkijkt om samen een nieuw leven te beginnen in een nieuwe stad. "Een relatie hebben met een oudere vrouw is geweldig. Rachel heeft me geholpen volwassen te worden en heeft mijn moraal en waarden verbeterd. Ik heb geen fetisj voor oudere vrouwen of iets dergelijks. Het werkt gewoon tussen ons!"

(Bron: The Sun)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties