Moeder en dochter vinden gat in de markt en doen samen OnlyFans: ‘We verdienen fortuinen’ (foto’s)

Goed gezien

Er passeren hier regelmatig wel eens OnlyFans-verhalen de revue. Best fascinerend ook want sommige dames (en mannen) verdienen geld als slijk met het platform. Pikante content is vandaag de dag zeer gewild en heel wat fans willen daar flink wat geld voor op tafel leggen. Vaak is het een kwestie van de juiste insteek te vinden om groot succes te hebben.

Een enthousiaste moeder die wou meedoen

Aan DailyStar vertelde een zekere Brittany hoe ze pas echt geld begon te verdienen toen ook haar moeder mee OnlyFans-content begon te maken: “Ik was 18 en ik had niets te verliezen. Ik dacht toen ‘waarom niet’ en ben met OnlyFans begonnen. Ik had nooit verwacht te staan waar ik nu sta.”

“Toen ik was toegetreden tot de site was mijn moeder eigenlijk heel positief en ze steunde me ook echt. Niet echt verrassend want ze is altijd heel open minded geweest. Enkele weken nadat ik bezig was, vroeg ze of ik ook geen account voor haar kon maken. Ik dacht eerste dat het een grapje was, maar ze bleek bloedserieus te zijn.”

“Ze had zelfs kort daarna een voorstel om echt viraal te gaan, haar idee was om samen een OnlyFans te doen. Eentje als dochter en moeder. Ik vond het eerst een bizar idee, maar toen we dan een Tweet hebben gemaakt om dit te promoten, gingen we volledig viraal. Ik poseerde dan in de teaser samen met mijn moeder in lingerie.”

Een gouden zet bleek het te zijn want mensen waren duidelijk nieuwsgierig naar de pikante content van dochter en moeder. Het aantal betaalde abonnees steeg exponentieel en tegenwoordig verdient ze bijna 30.000 euro per maand met OnlyFans. Hoeveel de moeder binnenrijft wordt niet gezegd maar het zou om ook een stevig bedrag gaan dat minstens het dubbele is van het gemiddelde fulltime loon.

“Na die Tweet ben ik echt geëxplodeerd op OnlyFans. Ik verdiende plots op één dag duizenden euro’s. Toen ik wakker werd had ik plots honderden notificaties. Mijn moeder is nu ontzettend trots op mij en ik ook op haar. Wij zijn elkaar nu als succesvolle zakenvrouwen.”

De tweet die hun OnlyFans deed ontploffen:

Dochter Brittany:

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @2.britt

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @2.britt

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @2.britt

De moeder: