‘Seksspeeltje’ zat vast in kont van dame en ze toont wat er dan op Spoed gebeurt (video)

Toch een beetje gênant

Het YouTube-kanaal TLC toont vaak heel opvallende verhalen. Eén van hun nieuwste filmpjes gaat over een dame die tijdens het spelen met zichzelf erin slaagde om een vibrator in haar achterwerk te duwen die er vervolgens op geen enkele manier meer uit te krijgen was. Haar enige optie was om onmiddellijk naar het ziekenhuis te gaan en de Spoed-afdeling binnen te wandelen.

Dame heeft vibrator in haar achterwerk vastzitten

De dame uit onderstaande video vond het wel volledig ok om haar ‘gênante’ probleem te laten filmen en zelfs haar gezicht mocht in beeld komen. Dokter van dienst was George Crawford die het blijkbaar wel vaker meemaakt dat mensen iets in hun kont stoppen en dan zijn hulp nodig hebben. Zo vertelt hij in het filmpje dat hij al heel vaak dildo’s er heeft moeten uithalen, maar ook compleet andere zaken zoals een champagnefles, shampoo flessen, een bierflesje en zelfs een crack pijp.

Het is voor dokters dus geen uitzonderlijk probleem. Zij raden bij anaal plezier altijd aan om speeltjes zoals deze met een voet te gebruiken om zulke ongelukken te vermijden. Voor de geïnteresseerden, dokter Crawford legt ook in detail uit wat hij doet als er dus toch zo’n stuk plastiek vastzit in je rectum:

“Er zijn twee manieren om zo’n seksspeeltje uit je achterwerk te halen. De eerste optie is dat ik een insnijding in je buik doe om er zo bij te geraken. Dat is wat extremer, maar in de meeste gevallen ga ik er langs achter in met enkele lange instrumenten. Eerst blazen we je darm op zodat er plaats is en dan halen we het ongewenste speeltje er rustig uit met een soort van ‘grijper’.”

Dat zou op enkele uren al lukken en dezelfde dag kan je dan al terug naar huis. Klinkt in ieder geval toch een beetje gênant en is ongetwijfeld echt geen niet pretje. Tip van de dag dus van de dokters: enkel pikant speelgoed met een voet gebruiken.