De toekomst is nu: deze sekspoppen zijn letterlijk heter dan elke vrouw

Wordt dit op termijn dé revolutie?

De sekspoppen-industrie zal de komende tien jaar in een gigantische stroomversnelling komen. De poppen zullen alsmaar meer en meer beginnen lijken en voelen als echte vrouwen.

Experts gaven al aan dat het niet verwonderlijk zou zijn dat heel wat mannen binnen 10 tot 15 jaar sekspoppen verkiezen boven een echte dame.

Een nieuwe revolutie in de seksspeeltjes industrie

Hoewel de meeste poppen er best ok uitzien tegenwoordig en al redelijk goed aanvoelen, blijven ze natuurlijk nog steeds redelijk koud en is het in de verste verte niet vergelijkbaar met een echte vrouw.

Enkele bedrijven hebben daar nu echter een oplossing voor bedacht met hun nieuwste ‘Love Doll’. Deze hebben namelijk een ingebouwd verwarmingssysteem en voelt dus echt heet aan. De siliconen pop kan maar liefst 40 graden warm worden en is zowaar heter dan elke vrouw (of ze moet met flink wat koorts zitten).

Kers op de taart is dat sommige van deze plastieken pop ook kunnen praten terwijl je het liefdesspel met haar speelt. Zo zal ze je lieve en geile woordjes toe fluisteren om je aan te moedigen.

Deze ‘real dolls‘ zijn zo’n 160 tot 165 centimeter groot en wegen 20 tot 25 kg. Je kan hen overigens in elke positie plaatsen waar je al heel je leven van droomt. Dat ene sekstandje dat vrouwlief nooit wil, zal je sekspop wellicht geweldig vinden.

Uniek, maar niet goedkoop

Moest je daadwerkelijk interesse hebben om deze pop in huis te halen, trek dan wel je portemonnee open. Als je haar wil inclusief verwarming en de lieve woordjes betaal je al een stevig prijskaartje. Daarmee haal je wel volgens veel mannen het ultieme seksspeeltje in huis.

Je kan deze deze verwarmde ‘love doll’ hier kopen.

Een geheel overzicht met tientallen sekspoppen zie je hier.

Alles wordt heel discreet in een neutrale doos geleverd. De buurvrouw zal geen idee hebben wat je net kocht.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments