De ‘Wingman condoom’ is een rubbertje met vleugeltjes die alle condoom problemen oplossen

De handigste condoom op de markt

Wanneer condooms aangeschaft worden is dat in 80% van de gevallen van Durex. De fabrikant levert een fantastisch product en dus is de populariteit zeker niet al te bizar. Echter is zelfs een Durex condoom zeker niet perfect.

Een condoom met vleugeltjes

Bij concurrent Wingman pakken ze het bijvoorbeeld helemaal anders aan en kiezen ze vooral voor het ultieme gebruiksgemak zonder de sfeer te verpesten. Niets vervelender immers dan knoeien met een rubbertje tijdens een stomende partij.

De Wingman heeft namelijk ‘het basisprobleem’ van condooms aangepakt door een rubbertje te ontwikkelen dat makkelijk aan te brengen is, zelfs met 1 hand binnen 2 seconden. Als je de Wingman uit de verpakking haalt zie je het condoom met daaraan vast 2 vleugeltjes.

Je pakt de Wingman vast bij de vleugels, plaats het condoom op je pretstok en duw de vleugels naar beneden. De Wingman wordt gigantisch makkelijk afgerold. Wanneer deze goed om je penis zit, verwijder je simpelweg de vleugels en ben je klaar om te presteren

De Wingman is ook extra dun waardoor je een ‘bijna zonder’ ervaring krijgt. Omdat je de Wingman niet hoeft aan te raken, zijn er ook geen zorgen over scheuren van het condoom of je handen die ruiken naar een rubbertje met glijmiddel. En vooral geen mood-killer omdat je minutenlang aan het sukkelen bent je condoom. Zeker dus de moeite om eens uit te proberen!

Meer info en de Wingman condooms kan je hier kopen.

In onderstaande video zie je hoe makkelijk de Wingman eigenlijk is

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments