Voor de fanatieke rukkers: er is nu zowaar een masturbatie-spel om je ‘techniek’ te verbeteren

Je kan weer wat bij leren

Er zijn tegenwoordig heel wat erotische spellen voor koppels of zelfs voor met je vrienden te spelen. Immens populair, zeker sinds het corona-jaar 2020 worden deze massaal gekocht. Maar wat nu als je single bent? Even de kama sutra in je eentje doen is niet echt mogelijk en strippoker spelen zonder gezelschap is ook maar wat zielig.

Van masturberen een heerlijk spelletje spelen

Echter niet getreurd want experten Tease en Please hebben zowaar een masturbatiespel gemaakt voor de fanatieke rukkers met de toepasselijk naam Yourgasm Men Only’! Je dagelijks masturbatie-uurtje wordt op deze manier plots uitdagender en wellicht ook een stuk boeiender.

Dit unieke pakketje bevat een herbruikbaar masturbatie-ei (voor het extra goed te laten voelen), glijmiddel en 50 kaarten vol zinderende uitdagingen. Op elke kaart die je trekt staat een specifieke opdracht om de solo-seks dus heel wat boeiender te maken. De kaartjes werden dus door echte ‘experts’ gemaakt en zullen je gegarandeerd verbazen.

Zo krijg je via de kaartjes allerlei nieuwe technieken aangeleerd om klaar te komen. Denk hierbij aan masturberen met uitgeholde groenten of hoe je een schoenveter als penisring kan gebruiken voor nog betere orgasmes. En sommige kaartjes zijn klaarblijkelijk nog veel verrassender. De boodschap is dus duidelijk: een must-have spelletje voor de fanatieke rukkers. Eentje voor jezelf of je vrienden dus.

Meer info en het Yourgasm, Men Only kaartspel kan je hier kopen

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2020-12-28-om-19.48.24-800x477.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.