54-jarige Mike Tyson stapt morgen terug in de ring, maar eet nu al het oor van zijn tegenstander Sport
54-jarige Mike Tyson stapt morgen terug in de ring, maar eet nu al het oor van zijn tegenstander
Sport

54-jarige Mike Tyson stapt morgen terug in de ring, maar eet nu al het oor van zijn tegenstander

De legendarische bokser Mike Tyson maakt morgen op 54-jarige leeftijd zowaar zijn comeback. Het is ondertussen alweer 15 jaar geleden dat Iron Mike voor het laatst te bewonderen was in de ring. Tegenstander is Roy Jones Jr., ondertussen ook al 51 jaar.

Een gevecht met kleine aanpassingen

Omdat de twee mannen al op leeftijd zijn, werden er wel voor nieuwe regels gekozen. Zo zullen Mike en Roy speciale handschoenen gebruiken, die de impact van de slagen iets minder stevig moet maken. Het aantal rondes is slechts acht in plaats van de gewoonlijke negen en een ronde duurt ook maar twee minuten. In een officiële kamp duurt deze normaal 3 minuten.

De wedstrijd vindt zaterdagnacht op zondag plaats van 03u00 tot ongeveer 06u00. Om het gevecht nog eens voor de laatste keer te promoten komt Mike Tyson met een ludieke marketingstunt. Zo eet hij een stuk van Roy Jones Jr. zijn oor. Gelukkig ging het deze keer wel om een taart in de vorm van zijn tegenstander.

https://youtu.be/8APZIVR39hQ

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties