Besiktas moet vier thuiswedstrijden zonder publiek afwerken (video)

Het Turkse Besiktas moet zijn vier volgende thuiswedstrijden zonder publiek afwerken. Dat heeft de Turkse voetbalbond donderdag laten weten. Lees ook: Besiktas werd bestraft omwille van de ongeregeldheden van zondag tijdens de competitietopper tegen Galatasaray, die gestaakt moest worden omdat supporters van de thuisploeg het veld van het Atatürk Olympisch Stadion. De Turkse bond verwijt […]

Het Turkse Besiktas moet zijn vier volgende thuiswedstrijden zonder publiek afwerken. Dat heeft de Turkse voetbalbond donderdag laten weten.

Lees ook:

Besiktas werd bestraft omwille van de ongeregeldheden van zondag tijdens de competitietopper tegen Galatasaray, die gestaakt moest worden omdat supporters van de thuisploeg het veld van het Atatürk Olympisch Stadion. De Turkse bond verwijt Besiktas een gebrek aan veiligheidsmaatregelen en legde de club ook een geldboete van zo’n 25.000 euro op.

Na een rode kaart voor Felipe Melo van Galatasaray bestormden supporters van de thuisploeg het veld. Galatasaray leidde op dat moment met 1-2 na twee treffers van Didier Drogba. Hugo Almeida had de thuisploeg op voorsprong gebracht.

Belga Foto Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published.