Diablo IV is gigantisch en behoorlijk donker, check hier de nieuwe World trailer Sport
Diablo IV is gigantisch en behoorlijk donker, check hier de nieuwe World trailer
Sport

Diablo IV is gigantisch en behoorlijk donker, check hier de nieuwe World trailer

Blizzard heeft een nieuwe developer diary video uitgebracht van de zeer geanticipeerde game Diablo IV.

In de video vertellen meerdere ontwikkelaars over de donkere wereld van Sanctuary. Deze bestaat uit vijf gigantische zones op launch met eigen landschappen, steden en geheimen. Er zijn geen loading screen tussen de verschillende gebieden. De tempel waar Lilith werd opgewekt uit de allereerste cinematic trailer, is ook één van de plekken die je kan bezoeken.

Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de donkere toon van deze game die meer richting Diablo II gaat dan Diablo III. Verder zien we enkele van de monsters die je gaat tegenkomen waaronder een spin die een undead heeft overgenomen. Verder worden world bosses worden getoond, dit zijn enorme monsters die willekeurig verschijnen op de map waar meerdere spelers moeten samenwerken om deze uit te schakelen.

Vanaf 6 juni 2023 is Diablo IV speelbaar op de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S en de Xbox Series X. Een open bèta test staat gepland van 24 tot en met 26 maart 2023.

Je kan Diablo IV hier kopen, een pre-order geeft je toegang tot de gesloten bèta.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties