Gentse humor: supporters zwaaien met autosleutels naar Benteke

De AA Gent-aanhang had gisteren een pittige ‘verrassing’ in petto voor Genk-spits Christian Benteke. Telkens de man voorbijliep, zwaaiden ze met hun autosleutels naar hem. Benteke werd vorige maand ondervraagd over zijn mogelijke betrokkenheid bij een carjacking. De spits bleef er na afloop van de op de koop toe verloren wedstrijd uiterst kalm bij. “Mijn […]

De AA Gent-aanhang had gisteren een pittige ‘verrassing’ in petto voor Genk-spits Christian Benteke. Telkens de man voorbijliep, zwaaiden ze met hun autosleutels naar hem. Benteke werd vorige maand ondervraagd over zijn mogelijke betrokkenheid bij een carjacking.

De spits bleef er na afloop van de op de koop toe verloren wedstrijd uiterst kalm bij. “Mijn Nederlands is niet zo goed, dus ik heb niet begrepen wat ze riepen”, glimlachte hij. Alsof het “dief” dat hem meermaals naar het hoofd werd geslingerd, niet duidelijk zou zijn. De AA Gent-supporters beeldden de rest trouwens gewoon uit door met hun autosleutels naar Benteke te zwaaien. Maar ook dat kon hem niet deren, aldus de spits nog.
Benteke die vorige maand werd ondervraagd in verband met een carjacking benadrukte nog eens dat hij onschuldig is. “Het slachtoffer is een vriend van me, maar ik heb een zuiver geweten. Mijn familie en ik weten dat ik niets gedaan heb. Zo’n gezangen zullen me dus niet aan het twijfelen brengen.” (AH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments