Hilariteit op het professionele tenniscircuit: 'Ik ga echt niet met stront op mijn kop spelen' Sport
Hilariteit op het professionele tenniscircuit: 'Ik ga echt niet met stront op mijn kop spelen'
Sport

Hilariteit op het professionele tenniscircuit: 'Ik ga echt niet met stront op mijn kop spelen'

Met de hele Djokovic-affaire waar er heel wat grappige memes over gemaakt worden, zouden we bijna vergeten dat er ook daadwerkelijk nog getennist wordt in Australië. Gisteren bijvoorbeeld speelde de Amerikaan Reilly Opelka tegen zijn landgenoot Maxime Cressy. Hij kreeg echter een onaangename verrassing op zijn hoofd tijdens de match.

Zo scheet een vogel op zijn pet terwijl hij aan het spelen was. Opelka zag het niet echt zitten om verder te spelen met vogelstront op zijn hoofd en wou uiteindelijk een andere pet nemen (zonder stront). De scheidsrechter liet dat echter niet toe want hij vond het logo te groot op die andere pet. Hij vond dat de tennisreus maar moest verder spelen met de vuile pet.

Wat volgde was best een grappige conversatie tussen een geïrriteerde Opelka en een scheidsrechter die zich aan de regels wou houden. Beelden van het hilarische incident gaan nu viraal en kan je hieronder opnieuw bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties