Juventusspits Mbaye Diagne op proef bij Lierse

Lierse heeft sinds dinsdag de Senegalees Mbaye Diagne op proef. Diagne is een 22-jarige en 1m91 grote spits die eigendom is van de Italiaanse topclub Juventus. Juve haalde Diagne tijdens de voorbije transferperiode weg bij ASD Bra, een Italiaanse club die uitkomt in de Serie D, de vierde klasse. Spelen in het eerste elftal van […]

Lierse heeft sinds dinsdag de Senegalees Mbaye Diagne op proef. Diagne is een 22-jarige en 1m91 grote spits die eigendom is van de Italiaanse topclub Juventus.

Juve haalde Diagne tijdens de voorbije transferperiode weg bij ASD Bra, een Italiaanse club die uitkomt in de Serie D, de vierde klasse. Spelen in het eerste elftal van Juve deed Diagne nog niet.

De testperiode van Diagne kadert in de eerder aangegane samenwerking die Lierse en Juventus zijn opgestart. Als Diagne sportief directeur Tomasz Radzinski, trainer Stanley Menzo en de andere leden van de technisch staf van zijn kunnen kan overtuigen, mag hij de komende weken blijven meetrainen en bestaat de mogelijkheid dat hij in januari een contract bij Lierse tekent.

LDR

Foto Gmax

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments