Lionel Messi doet Argentijnse ploegmaats en stafleden uniek en peperduur WK-hebbeding cadeau Sport
Lionel Messi doet Argentijnse ploegmaats en stafleden uniek en peperduur WK-hebbeding cadeau
Sport

Lionel Messi doet Argentijnse ploegmaats en stafleden uniek en peperduur WK-hebbeding cadeau

Bijna drie maanden geleden kroonde Argentinië zich in Qatar tot wereldkampioen voetbal. Lionel Messi was (uiteraard) dé grote ster, maar wel een ster die ook aan zijn ploegmaats denkt. Hij overhandigde hen immers een heel bijzonder cadeau…

Messi (35) deed de spelers én stafleden namelijk een uniek hebbeding cadeau: een gouden iPhone-hoesje. Gepersonaliseerd met naam en rugnummer erop en het embleem van de Argentijnse voetbalbond.

De Ierse ondernemer Ben Lyons van iDesign Gold reisde persoonlijk naar Parijs af om de 24-karaats hoesjes aan ‘De Vlo’ te overhandigen. Lyons ging graag op de foto met Messi en zag er erg happy uit. Dat zal wel, als je weet wat de deal hem opleverde…

Het prijskaartje van de unieke hoesjes is niet voor jullie en ons weggelegd, maar vormt natuurlijk geen probleem voor iemand die een slordige 41 miljoen euro per jaar incasseert. Messi betaalde voor de hoesjes 197.000 euro, dus zo’n 5.000 euro per omhulsel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties