MMA-fans woest nadat deze dame pak slaag kreeg in ‘officieel’ man vs vrouw gevecht (video)

Dit was nooit eerlijk

In Polen (en Rusland soms ook) probeer ze vaak nog net dat tikkeltje verder te gaan in MMA-gevechten. Zo vond afgelopen weekend daar een zogenaamd ‘integerder’-gevecht plaats. Een man nam het hier op tegen een vrouw. Iets dat je nooit in de UFC zal zien.

Ula Siekacz en Piotrek Muaboy hadden daar lak aan en stapten in de ring om elkaar tot moes te slaan. Ula, die professioneel armworstelaar en fitness-instructeur is, bleek al snel niet veel in pap te brokken tegen die maar liefst 185 cm groot is. Eigenlijk vanaf het begin nooit een eerlijk gevecht. De scheidsrechter moest in de tweede ronde dan ook tussenbeide komen.

Fans woest na gevecht

Het gevecht werd georganiseerd voor het spektakel, maar de echte fans konden het gevecht maar heel matig appreciëren. Er werd met veel schande, woede en boosheid gepraat over ‘een gevecht dat nooit had mogen plaatsvinden’. Ula zelf, met flink wat blauwe plekken en builen extra, gaf na het gevecht dan weer aan dat ze heel bewust deze uitdaging had aanvaard:

“Hey iedereen, ik ben nog in leven. Ik ga me niet meer in elkaar laten slaan door een man. Ik heb wel heel bewust dit gevecht aanvaard en ik wist dan ook waar ik ben ingestapt. Ik wacht nu op interessante suggesties en ik wil me verder blijven ontwikkelen.”

Het einde van het gevecht:

Ula onmiddellijk na haar wedstrijd

Ula in het dagelijkse leven: