Topfavoriet en nummer 1 van de wereld Djokovic gediskwalificeerd uit US Open nadat hij dit doet Sport
Topfavoriet en nummer 1 van de wereld Djokovic gediskwalificeerd uit US Open nadat hij dit doet
Sport

Topfavoriet en nummer 1 van de wereld Djokovic gediskwalificeerd uit US Open nadat hij dit doet

Drama gisterenavond op de US Open. Novak Djokovic, nummer 1 van de wereld in tennis, werd gisteren plotseling gediskwalificeerd. In de loop van de eerste set werd hij zonder medelijden naar huis gestuurd en onmiddellijk uit het toernooi gesmeten.

Bal op lijnrechter

Hij sloeg op het einde van de eerste set een bal uit frustratie achter zich en raakte daarbij een lijnrechter los op de keel. Weliswaar per ongeluk, maar de regels zijn heel duidelijk. Wanneer je een bal wegslaat uit frustratie en je raakt daarbij iemand, word je gediskwalificeerd.

Ook voor torenhoog topfavoriet Djokovic geldt dit dus ook. Overdreven volgens veel mensen, maar anderen vinden dan weer dat de regels heel duidelijk zijn en hij gewoon die bal niet moet slaan.

De Servische nummer 1 bood zijn excuses al aan, maar je mag zeker zijn dat hij behoorlijk zal koken en het absoluut niet eens is met de beslissing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties