Must-have: Bol.com verkoopt zowaar een mini Lamborghini Urus voor kinderen

Je kind zal ongetwijfeld dolgelukkig zijn

Indien je zelf de natte droom hebt om ooit een Lamborghini Urus te kopen, begin dan maar al stevig te sparen. Gemiddeld kost deze prachtige wagen namelijk zo’n 280.000 euro. Niet betaalbaar dus voor de gemiddelde werkmens. Echter kan je toch een spotgoedkope Lamborghini in huis halen.

Een prachtige Lamborghini voor je kapoen

Het zal dan wel geen wagen zijn waar jezelf in kan rijden, maar je kan jouw zoontje of dochtertje wel dolgelukkig maken. Op Bol.com verkopen ze namelijk een mini Lamborghini URUS 12 en dat voor eigenlijk een echt wel mooie prijs.

Meer info en de Lamborghini URUS 12 kan je hier kopen

Dit kleine, maar prachtige autotje heeft heeft 2 sterke 12 volt motoren zodat je koter ook over het gras of zand kan scheuren. Daarnaast kan je deze ook ‘s avonds gebruiken want dit pareltje heeft ook koplampen. Dat is overigens nog lang niet alles.

Kers op de taart voor je kind is dat er ook een een USB-, mini SD- en MP3-ingang is. K3 door de boxen laten knallen kan dus allemaal moest jouw mini-versie een fan zijn. Je kind kan de wagen trouwens volledig zelf besturen, maar moest hij of zij nog te jong zijn of je vertrouwt die brokkenpiloot voor geen meter dan is er ook nog een andere oplossing.

Er wordt namelijk ook 2.4 GHz afstandsbediening meegeleverd waardoor jij de controle in handen hebt en de maximale snelheid kan instellen. Daarnaast kan je ook nog instellen wat de maximum afstand is dat hij de mini-wagen van jouw vandaan mag rijden. Als je kleine kapoen toch verdergaat dan valt de Lamborghini stil.

De zwarte en witte versie van de mini Lamborghini Urus 12 vind je hier

Liever een Mercedes, BMW of Range Rover voor je kind?

Ben je nu helemaal geen Lamborghini-fan? Dan zijn er ook nog heel wat andere opties voor de liefhebbers. Je zoontje of dochtertje zal het vooral belangrijk vinden dat de auto vooruit gaat en deze er ‘cool’ uitziet, maar jouw oog wil ongetwijfeld ook wel wat.

Zo heb je van ook nog heel wat andere merken een mini-versie:

Land Rover Discovery: meer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

Mercedes Benz GLC 63 S: meer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

BMW X6M: meer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

Lamborghini Aventador: meer foto’s, prijs en extra info vind je hier.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments