Hup Holland Hup: met de adembenemende Marijn willen we wel eens tulpen plukken (foto's) Babes
Hup Holland Hup: met de adembenemende Marijn willen we wel eens tulpen plukken (foto's)
Babes

Hup Holland Hup: met de adembenemende Marijn willen we wel eens tulpen plukken (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we regelmatig eens de grens met onze noorderburen over om eens te zien wat er daar allemaal te rapen valt aan vrouwelijk schoon. Vanaf nu gaan we al die Hollandse bommetjes aan jullie voorstellen in de rubriek met de toepasselijke naam ‘Hup Holland Hup’ (het bekende Nederlandse voetballied). Vandaag onder de schijnwerpers: Marijn Kuipers.

Onze vrienden van FHM doopten Marijn (22) zowaar tot ‘social media queen 2022’. De RUMAG-presentatrice is dan ook zeer actief op Instagram, TikTok en YouTube. En dat andere deel van die ‘titel’… Ja, een ‘queen’ kan je ze ook wel noemen!

Hup Holland Hup: met de adembenemende Marijn willen we wel eens tulpen plukken (foto's)

Buiten sociale media heeft Marijn immers nog een andere hobby: sporten. En haar kathedraal van een lichaam is daar het logische gevolg van. Sociale media, tempel van een lijf… Ideale combinatie als je het ons vraagt! Check maar even deze geweldige foto’s…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

Sharina Van der Vliet - Bekijk hier haar foto's

Maartje van Noort - Bekijk hier haar foto's

Laura Celia - Bekijk hier haar foto's

Gaby Blaaser - Bekijk hier haar foto's

Sophie Milzink: Bekijk hier haar foto's

Imke van den Akker: Bekijk hier de foto's

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties