Mensen denken door deze beelden dat bokswinst van YouTube-eikel Jake Paul opgezet spel is Sport
Mensen denken door deze beelden dat bokswinst van YouTube-eikel Jake Paul opgezet spel is
Sport

Mensen denken door deze beelden dat bokswinst van YouTube-eikel Jake Paul opgezet spel is

Wij zitten niet dagelijks te kijken naar de meest populaire YouTubers, maar er is eentje die we echt niet kunnen uitstaan en dat is Jake Paul. Wonderbaarlijk genoeg heeft hij meer dan 20 miljoen abonnees op YouTube, maar net zoals honderden miljoenen mensen vinden wij Jake gewoon een complete idioot.

Was er opgezet spel?

Zo is Jake Paul vooral bekend omdat hij mensen steeds belachelijk wil maken en er ook een sport van maakt om geld te verdienen aan zijn naïeve fans. Tegenwoordig is hij ook een ‘professionele’ bokser zoals hij het zelf noemt. Gisteren won hij zowaar voor de tweede keer van ex-UFC-kampioen Tyron Woodley met een indrukwekkende knockout.

Indrukwekkend zou je zeggen en iedereen hoopt nu dat Jake het eens opneemt tegen een echte bokser. Al zijn heel wat kijkers die denken dat er een geurtje zit tussen het laatste gevecht van Jake en Tyron. Op basis van beelden is namelijk te zien dat Jake Paul met zijn rechterhand begint te draaien voor hoe Tyron K.O. slaagt. Puur toeval of zit er meer achter?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties