Vijf jaar dikke vriendjes, maar nu heeft Jay-Z heel slecht nieuws voor Romelu Lukaku Sport
Vijf jaar dikke vriendjes, maar nu heeft Jay-Z heel slecht nieuws voor Romelu Lukaku
Sport

Vijf jaar dikke vriendjes, maar nu heeft Jay-Z heel slecht nieuws voor Romelu Lukaku

Rapper Jay-Z zal niet langer de loftrompet over hem blazen (wat hij zo vaak deed), want Roc Nation Sports en Romelu Lukaku (30) werken niet langer samen. 'Big Rom' was vijf jaar lang een van de vooraanstaande gezichten van Jay-Z's talentenfabriek in het voetbal, maar die droom is nu voorbij.

Op 31 augustus maakte Roc Nation nog trots bekend dat ze de transfer van Lukaku van Chelsea naar AS Roma hadden geregeld, maar sinds het begin van deze maand kwam er een einde aan het partnerschap. Roc Nation heeft de overeenkomst beëindigd en zal dus niet langer de belangen behartigen van de Rode Duivel.

Alle online banden verwijderd

Bij Roc Nation willen ze geen commentaar geven, maar op hun website is het profiel van Lukaku inmiddels verwijderd. Lukaku zelf heeft alle banden met Roc Nation op zijn sociale media keurig verwijderd, inclusief het e-mailadres voor sponsoropportuniteiten dat niet langer op zijn Instagram staat.

Deze scheiding was al een tijdje in de maak na een roerige transferzomer. Beide partijen waren op elkaar uitgekeken. Toen de gesprekken tussen Inter en Chelsea niet tot een deal leidden, gingen er geruchten over een breuk circuleren. Roc Nation heeft deze geruchten toen officieel ontkend, maar er was toch wat ontevredenheid die off the record naar buiten sijpelde.

(Bron: hln.be - Intropic: Screen grabs YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties